reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cały bujaczek sam w sobie nie jest dla dziecka zdrowy, stąd mocne ograniczenie czasu, jaki dziecko może w nim spędzać.... poduszka sama w sobie już niewiele w tej kwestii zmieni....
Bujaczek jest po to, żeby na chwilę zająć dziecko, np jak się idziemy myć itd, ale to jest "na chwilę"...
Jak znajdę tekst o bujaczkach, to wkleję

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale ja nie pytam o bujaczek bo to wszystko co napisałaś wiem tylko o podusie pytam [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Nadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
numer 1 : poporodowy słowiański przykucZobacz załącznik 843157
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159
Jola fotki pierwsza klasa ale pozycja sexi wymiata [emoji28]

Cały bujaczek sam w sobie nie jest dla dziecka zdrowy, stąd mocne ograniczenie czasu, jaki dziecko może w nim spędzać.... poduszka sama w sobie już niewiele w tej kwestii zmieni....
Bujaczek jest po to, żeby na chwilę zająć dziecko, np jak się idziemy myć itd, ale to jest "na chwilę"...
Jak znajdę tekst o bujaczkach, to wkleję

0d1yrjjgtd95fou3.png
Bujaczek nie tyle jest niezdrowy co jest opcja na chwilę bo długie stosowanie jest niezdrowe :) ale dużo się mówi by kłaść na płasko i o pozycji leżącej i stąd nie wiem czy taka podusia jest dobra czy nie

f2w39n7303c24ozn.png

Nadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159
Hahahaha Jolka Ty jesteś aparatka padlam

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Bujaczek nie tyle jest niezdrowy co jest opcja na chwilę bo długie stosowanie jest niezdrowe :) ale dużo się mówi by kłaść na płasko i o pozycji leżącej i stąd nie wiem czy taka podusia jest dobra czy nie

f2w39n7303c24ozn.png
Podusia poza bujaczkiem moim zdaniem zdecydowanie nie, jakąkolwiek podusia ;)
A w bujaczku, to moim zdaniem przez ten krótki czas i tak niewiele zmieni ;)
(no właśnie o to chodzi - przez chwilę maleństwu nic nie będzie, czy w bujaczku, czy w foteliku samochodowym, czy nawet na poduszce, o ile to będzie na krótko ;) tak jak szpilki - nie są zdrowe itd, ale jak ktoś założy je raz na jakiś czas na większe wyjście, to nie zaszkodzą, ale już codziennie po ileś godzin to kręgosłup prędzej czy później się odezwie...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Jola masz mi uprać gacie bo się polałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dziewczyny dziekuje za opinie płaszczyki zamsz bezowe zamówienie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji106]
Faaajne są, ale w ciąży nie kupię... Chciałabym na po ciąży, jesień itd, no ale nie wiem, czy do tego czasu będą... Ewentualnie jak w końcu dojadę, to przymierzę i będę kupować "w ciemno" licząc, że za kilka miesięcy wejdę [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry