reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się w rozpoczętym 25 tygodniu :D Mały oczywiście znowu szalał po 5 rano :D

Ja wcale nie planuję ale jeśli trafi mi się taki egzemplarz, że bez smoczka nie rusz to max do roku.

To idziemy razem na krzywą :D a kiedy się wybierasz? Ja w poniedziałek :o

Nie wiem właśnie.. też pewnie poniedziałek/wtorek :) będziemy się podtrzymywać razem na duchu od 7:00 :)
Zazdroszczę [emoji16] u mnie dalej piździca :p
U mnie też :( ale K już pojechał rano a jutro już ma iść na plus :D
Ola ja na tą chwilę mam 7 flanelowych, 6 muślinowych i 6 tetrowych i nie czuję się zaspokojona [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
A muslinowe po co ? Bo też je oglądałam ale nie wiem czy się przydadzą do czegoś ?
A macie pieluszki bambusowe bo ja tak myślałam, ale nie wiem fajne są?
Bambusowe do przykrycia ? Czy do czego ?:)

reklama
Nadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
numer 1 : poporodowy słowiański przykucZobacz załącznik 843157
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159
HahaHahaha jesteś mega uwielbiam Cię normalnie! :D

Nie wiem właśnie.. też pewnie poniedziałek/wtorek :) będziemy się podtrzymywać razem na duchu od 7:00 :)

U mnie też :( ale K już pojechał rano a jutro już ma iść na plus :D

A muslinowe po co ? Bo też je oglądałam ale nie wiem czy się przydadzą do czegoś ?

Bambusowe do przykrycia ? Czy do czego ?:)
Są trochę grubsze niż tetrowe więc planuje w lecie nimi przykrywać małego [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Nadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159
Jala no jestes najlepsza[emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Jola masz mi uprać gacie bo się polałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Hahahhahaha serio? :D

Jolkaaaaaaaaa <3

Pozycja SEXI jest turbo!!! Wysłałaś foty Ł?? :D

Doceniam również copywriting :D
Ł zrobię pokaz na żywo :D będzie wtedy chyba koniec z sexem do końca ciaży jak nie lepiej :D

Posikalam się: D

Jola :) ale czasowa sesja, sto razy lepsza niż te wszystkie podobne do siebie sesje ciążowe.
Polecam ubezpieczenie mieszkania z OC. Jutro już wykupimy ;) ale koszty i stres masakra

reklama
U mnie masakra i to dosłownie. W nocy mieliśmy istną powódź w mieszkaniu. Pękł wężyk od baterii i ciepła woda lała się wszędzie. Jak mnie obudził szum o 3:30 to wody miałam w kuchni i w przedpokoju po kostki :/ Zalalismy dwa mieszkania pod nami, na parterze. U nas panele do wymiany ok 35m2. Sciany do odmalowania i zobaczymy co jeszcze, bo meble też obserwaly stojąc w wodzie. U sąsiadek też sporo do zrobienia.
Mieszkamy tu 3 lata, panele były nowe. Bateria w kuchni ma 1,5 roku :/
Ubezpieczeni byliśmy, ale bez OC. Takze koszt remontu u sąsiadek pokrywami sami :/

Ale najważniejsze, że Stasiu kopie i chyba dalej ma się dobrze.
Współczuję ... To już na prawde pech :/
A tak swoją drogą.. Czy ja jestem normalna??? :D jak nikogo nie ma ze mną i jestem sama w domu mówię do Maksia jakby był obok hahahaha np. "synuś czuje że smakowało śniadanko", "idziemy się kąpać" hahahahaha wariatka czy mama?? Myślicie że mnie słyszy? :) i będzie poznawał mój głos?

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Też czasem mówię do mojej malutkiej :) myślę, że to nie głupie a naturalne :)
Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bidulko.. ledwo co wyszłaś z mega dołka i od nowa coś.. może po lekach Ci przejdzie i już będzie dobrze :*

Do góry