reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
numer 1 : poporodowy słowiański przykucZobacz załącznik 843157
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159

Oplułam się [emoji23] sesja lepsza niż z brzuchem [emoji23]

Moj mały aż mnie tak kopnął ze podskoczyłam hahahahaahaha
Nieskromnie powiem tez mam te majtki teraz już zawsze Jola będę myśleć o tobie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159

AAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAH:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zapraszam ;p chili pieprz cayenne xd przepali mnie to moze katar przejdzie xd
Tak szczerze, to po prostu kwestia przyzwyczajenia itd ;)

A obiektywnie, cayenne wg skali ostrości jest niedaleko za połową ;) (7 w 10-stopniowej skali ostrosci)

Standardowo w kuchni u nas piri piri albo mielona naga jolokia ;)

W ciąży się bardzo ograniczam, ale i tak bez ostrego nie wyobrażam sobie życia (nawet cacao z chilli) ;)
Poza tym np w Meksyku cały czas tak jedzą, więc to znaczy, że skoro jem ostro w sumie od zawsze, to w ciąży też trochę mogę ;)

Link do: Blog - Papryki świata Ostra kuchnia
Habanero świeże czasem można kupić, ale samo, bez dodatków to już hardcore, jak pierwszy raz spróbowałam to paliło nieźle.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Padłam [emoji23]
Boskie foty [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry