reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dotarła kiecka, moje pierwsze myśli - wygląda jak krupniok w szczewie. Myślicie że może być czy szukać innej?
IMG_20180320_153944.jpg
IMG_20180320_153952.jpg
IMG_20180320_154012.jpg

Załączniki

• IMG_20180320_153944.jpg
    IMG_20180320_153944.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 288
  • IMG_20180320_153952.jpg
    IMG_20180320_153952.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 282
  • IMG_20180320_154012.jpg
    IMG_20180320_154012.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 282
Nadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
numer 1 : poporodowy słowiański przykucZobacz załącznik 843157
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159
Padłam :D jadę tramwajem i sama się do siebie szczerzę hahahhaha

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

dokładnie...

@olaaa7 - po co chcesz dawać do wózka motylka? ok, ładne są, ale dziecku (zdrowemu) do niczego nie jest to potrzebne, nie pomoże mu, a może zaszkodzić, więc - ma sens dawać coś tylko dlatego, że ładne, słodkie, i fajnie wygląda?

super zakup!

ekstra :)
w en sposób na pewno szybko uzupełnisz niedobory :)

ja będę miała dużo, ale ja nie jestem obiektywna ;)
flanelowych pewnie ze 20, tetrowych nie wiem, ale to się przyda do czegokolwiek ;)
Póki co da się w nim zrobić tylko sok z cytrusów. To robię z czerwonych pomarańczy, zwykłych i cytrynę. A przyniosę jutro z piwnicy taki większy do którego można wrzucić jabłka, banana , kiwi itp :) więc troszkę lepszy. Ale same cytrusy też pycha, kazał mi lekarz duzo ich jeść po na ostatniej wizycie :)
Musze zabrać się za plan porodu mój lekarz juz mi kazał przygotować i elektronicznie dojdzie do niego i nie wiem co tam mam wpisać jak będzie cc :D
Nie mam pojęcia nawet jak taki plan wygląda :o
Omg[emoji33] Strasznie wspolczuje i problemu i kosztow! Az nie wiem co napisac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ty kochana nawet nie czytaj o tego typu awariach, bo Ciebie trzyma się pech do takich atrakcji.. u mnie jak narazie pralka, ale też Cię gonie ::oops:

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na sernik? chodzi za mną chyba już z miesiąc a ja się zbieram i zbieram.. bo nigdy sernika nie robiłam :errr:

Jola :) ale czasowa sesja, sto razy lepsza niż te wszystkie podobne do siebie sesje ciążowe.
Polecam ubezpieczenie mieszkania z OC. Jutro już wykupimy ;) ale koszty i stres masakra
My mieszkanie od razu ubezpieczyliśmy z oc, mam nadzieję, że nigdy nie bedziemy musieli korzystać :)

Jola ratuuuuuunku!!!!! Siku!!!!!!!!!!

Seks aż kipi[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hahahhaha polecam się

Jola :) ale czasowa sesja, sto razy lepsza niż te wszystkie podobne do siebie sesje ciążowe.
Polecam ubezpieczenie mieszkania z OC. Jutro już wykupimy ;) ale koszty i stres masakra
Na prawde strasznie wspolczuje. Nie wyobrazam sobie tego co przezywasz.Czyli zwykle ubezpieczenie mieszkania czegos takiego nie obejmuje? Ogarneliscie chociaz juz ten syf?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ja mam teraz 4 wizytę ☺️ znowu prawie równo ☺️
Czyli też po 3 tygodniach :D a myślisz , że mój lekarz będzie miał coś przeciwko , że tak szybko znowu na wizytę przyszłam ? I czy ten tydzień nie będzie przeszkadzał w zrobieniu krzywej cukrowej ? :/ O tym zapomniałam..
Dziewczyny szukałam ten glukozy cytrynowej i nigdzie w pobliżu nie ma ale na szczęście znalazłam aptekę, która mi sprowadzi na jutro :) Więc kamień z serca bo już się bałam, że będzie mi dane pić normalną :D
W takim razie muszę zacząć już szukać :o skoro tak ciężko ją kupić :p
Matko zrobilam obiad i za duzo mi syplo pieprzu cayenne .. Ostre jak diabli ;D ciekawe kto teraz zje ten caly garnek ;p
Mój K i moja mama z chęcią :D
ale przynajmniej ocieplenie idzie :D :D :D
Haha no :D

Do góry