reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

nie [emoji23]
c41b2aaf4b5f373b88441ad59fb5a8b6.jpg

Napiszę tylko jedno - że ja na to wcześniej nie wpadłam....
Właśnie kończę ręcznie ostatnie szlify, i paznokcie o 0,5cm krótsze :D
Aha, to taka mała szlifiereczka modelarska, z regulowanymi obrotami ;)

Ta budka z gondoli chyba jest przekładana, ale nie sprawdzałam, bo spacerówki praktycznie nie będę używać... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga no rewelacja z ta szlifierka[emoji3]

Co do budki to pewnie przekladana, u mnie tak jest.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Możemy rozpocząć taki cykl.... potem kupią to od nas WO "Jak wyglądają przygotowania do porodu bez lukru" i będziemy sławne. Mówię Ci, plan gotowy! :D
No dobra, skoro możemy na tym zarobić miliony to spróbuje ale spytam reszty żeby nie było że oczy komuś wypaliło :D
DZIEWCZYNY, MAM TU WRZUCIC ZDJĘCIE W MAJTKACH POPORODOWYCH? @JustMe55 MÓWI, ŻE BĘDZIEMY BOGATE, ALE TROCHE SIE WSTYDZĘ :D

No ja czekam na pierwsze i nie ukrywam, że wpadłam w szał :D Nie wiem czy to dlatego, że to pierwsze dziecko, czy dlatego ze jestem trochę control freakiem i wiecznie sie boje ze gdzies nie zdąże, albo że czegoś zabraknie itp

Masakra! u moich znajomych było podobnie rok temu, tylko że ich nie było w domu i zalali wszystkich pod sobą czyli 4piętra :O Trzymam kciuki, żeby jak najlepiej udało Wam się to naprawić :)

Hahahahha ja czasami mówie do dziecka(najpierw podnoszę koszulke zeby lepiej słyszał:D) coś w stylu "Stachu kopnij matke bo sie zaczyna martwić" albo "Kopnij mamę to dostaniesz czekoladkę" :D

Ja mam drugie i wpadłam w szał w pierwszej tak nie miałam ale wtedy budżet mnie ograniczał bo budowaliśmy teraz mamy wszystko wiec szaleje i kupuje co mi wpadnie [emoji23]
Najgorzej jak zaczynam po internecie buszować [emoji23] to jest jakieś otumanienie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@klaudiaa975 jeśli chodzi o odżywkę do paznokci Eveline to z tego co pamiętam zawiera bardzo szkodliwy ogólnie, już nawet nie w ciąży - formaldehyd.. Wiem że był ten składnik w ten 8in1 ale w tej ck ty masz nie wiem.. Poczytaj na necie

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Witajcie mamuski[emoji5]Wreszcie mloda poszla do przedszkola[emoji3] Oby na dlugo[emoji6]
Niestety tetaz ja jestem chora[emoji20]Wieczorem zaczela mnie glowa bolec, a teraz wstalam z katarem i kaszlem[emoji20]

Zycze wszystkim milego dnia!

@Peugotka36 powodzenia na wizycie!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A nic nie pisalam bo wszy ok a usg tylko dopochwowe sztuki i lozysko ok i tyle nie widxialam franusia bo ip bylo 12 dni temu tylko polsxalo ze serce bije ;)
19/4 nast wizyta to pokaze synulka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry