reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

nie [emoji23]
c41b2aaf4b5f373b88441ad59fb5a8b6.jpg

Napiszę tylko jedno - że ja na to wcześniej nie wpadłam....
Właśnie kończę ręcznie ostatnie szlify, i paznokcie o 0,5cm krótsze :D
Aha, to taka mała szlifiereczka modelarska, z regulowanymi obrotami ;)

Ta budka z gondoli chyba jest przekładana, ale nie sprawdzałam, bo spacerówki praktycznie nie będę używać... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga no rewelacja z ta szlifierka[emoji3]

Co do budki to pewnie przekladana, u mnie tak jest.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Możemy rozpocząć taki cykl.... potem kupią to od nas WO "Jak wyglądają przygotowania do porodu bez lukru" i będziemy sławne. Mówię Ci, plan gotowy! :D
No dobra, skoro możemy na tym zarobić miliony to spróbuje ale spytam reszty żeby nie było że oczy komuś wypaliło :D
DZIEWCZYNY, MAM TU WRZUCIC ZDJĘCIE W MAJTKACH POPORODOWYCH? @JustMe55 MÓWI, ŻE BĘDZIEMY BOGATE, ALE TROCHE SIE WSTYDZĘ :D

No ja czekam na pierwsze i nie ukrywam, że wpadłam w szał :D Nie wiem czy to dlatego, że to pierwsze dziecko, czy dlatego ze jestem trochę control freakiem i wiecznie sie boje ze gdzies nie zdąże, albo że czegoś zabraknie itp

Masakra! u moich znajomych było podobnie rok temu, tylko że ich nie było w domu i zalali wszystkich pod sobą czyli 4piętra :O Trzymam kciuki, żeby jak najlepiej udało Wam się to naprawić :)

Hahahahha ja czasami mówie do dziecka(najpierw podnoszę koszulke zeby lepiej słyszał:D) coś w stylu "Stachu kopnij matke bo sie zaczyna martwić" albo "Kopnij mamę to dostaniesz czekoladkę" :D

Ja mam drugie i wpadłam w szał w pierwszej tak nie miałam ale wtedy budżet mnie ograniczał bo budowaliśmy teraz mamy wszystko wiec szaleje i kupuje co mi wpadnie [emoji23]
Najgorzej jak zaczynam po internecie buszować [emoji23] to jest jakieś otumanienie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@klaudiaa975 jeśli chodzi o odżywkę do paznokci Eveline to z tego co pamiętam zawiera bardzo szkodliwy ogólnie, już nawet nie w ciąży - formaldehyd.. Wiem że był ten składnik w ten 8in1 ale w tej ck ty masz nie wiem.. Poczytaj na necie

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Witajcie mamuski[emoji5]Wreszcie mloda poszla do przedszkola[emoji3] Oby na dlugo[emoji6]
Niestety tetaz ja jestem chora[emoji20]Wieczorem zaczela mnie glowa bolec, a teraz wstalam z katarem i kaszlem[emoji20]

Zycze wszystkim milego dnia!

@Peugotka36 powodzenia na wizycie!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A nic nie pisalam bo wszy ok a usg tylko dopochwowe sztuki i lozysko ok i tyle nie widxialam franusia bo ip bylo 12 dni temu tylko polsxalo ze serce bije ;)
19/4 nast wizyta to pokaze synulka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry