Nie kuś, bo to nie skończy sie dobrze dla forumowiczek
Możemy rozpocząć taki cykl.... potem kupią to od nas WO "Jak wyglądają przygotowania do porodu bez lukru" i będziemy sławne. Mówię Ci, plan gotowy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kuś, bo to nie skończy sie dobrze dla forumowiczek
Fajnie, ze K wyjechal zadowolony[emoji5] No i niedlugo juz wraca[emoji5]Dzień Dobry
K już pojechał i tak trochę pusto, smutno. Ale pojechał zadowolony bo kilka razy widział jak mała kopała przez brzuch *.*
Wczoraj zrobiliśmy listę wszystkich rzeczy które musimy kupić i zamknęliśmy się na 2 tysiącach ale bez ubranek i wózka. Nie wiem czy to dużo ? Czy nie przesadziliśmy trochę , heh ale wydaje mi się , że wszystko jest potrzebne z mojej listy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu i po świętach jedziemy wszystko kupić, a 3 wizyta.
W tygodniu ma przyjść prezent od mojej mamy dla małej
Zobacz załącznik 843147
Bardzo nam się podoba a ja dzisiaj byłam po odżywkę do paznokci i kupiłam Eveline 6w1 ( wiem , że było już dużo na ten temat, ale nie pamiętam, czy można jej używać w ciąży ? )
Przy okazji zachaczylam o Pepco
Zobacz załącznik 843148
Miłego Dnia :* zabieram się za lekturke jeszcze 500postow
nie [emoji23]...żartujesz prawda....?
Ta budka z gondoli chyba jest przekładana, ale nie sprawdzałam, bo spacerówki praktycznie nie będę używać...A spacerówka ma też budkę?
No i jak to sie szybko zmienia[emoji6]Rano tak a obecnie tak hahah byl śnieg nie ma śniegu hehe
Fajne zakupy [emoji106][emoji4]Dzień Dobry
K już pojechał i tak trochę pusto, smutno. Ale pojechał zadowolony bo kilka razy widział jak mała kopała przez brzuch *.*
Wczoraj zrobiliśmy listę wszystkich rzeczy które musimy kupić i zamknęliśmy się na 2 tysiącach ale bez ubranek i wózka. Nie wiem czy to dużo ? Czy nie przesadziliśmy trochę , heh ale wydaje mi się , że wszystko jest potrzebne z mojej listy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu i po świętach jedziemy wszystko kupić, a 3 wizyta.
W tygodniu ma przyjść prezent od mojej mamy dla małej
Zobacz załącznik 843147
Bardzo nam się podoba a ja dzisiaj byłam po odżywkę do paznokci i kupiłam Eveline 6w1 ( wiem , że było już dużo na ten temat, ale nie pamiętam, czy można jej używać w ciąży ? )
Przy okazji zachaczylam o Pepco
Zobacz załącznik 843148
Miłego Dnia :* zabieram się za lekturke jeszcze 500postow
Mnie pomagały migdały, ale miałam tylko parę razy...Dziewczyny ratujcie! Zgaga mi zaraz chyba gardło wypali co polecacie (miętowa herbata nie pomaga ani cukierki miętowe ;/ )
Dobrze, że się udało znaleźć [emoji106]Dziewczyny szukałam ten glukozy cytrynowej i nigdzie w pobliżu nie ma ale na szczęście znalazłam aptekę, która mi sprowadzi na jutro Więc kamień z serca bo już się bałam, że będzie mi dane pić normalną
Mi na razie Rennie pomaga. Mozna tez Gaviscon.Dziewczyny ratujcie! Zgaga mi zaraz chyba gardło wypali co polecacie (miętowa herbata nie pomaga ani cukierki miętowe ;/ )
Ja, ewentualnie z pomocą O [emoji14]Matko zrobilam obiad i za duzo mi syplo pieprzu cayenne .. Ostre jak diabli ;D ciekawe kto teraz zje ten caly garnek ;p
DziękiSuper wozeczek
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom