reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego że naprawdę jestem w stanie to zrobić :D

Po cichu na to liczę :-D:-D:-D

Dziewczyny szukałam ten glukozy cytrynowej i nigdzie w pobliżu nie ma ale na szczęście znalazłam aptekę, która mi sprowadzi na jutro :) Więc kamień z serca bo już się bałam, że będzie mi dane pić normalną :D

Tak na przyszłość to jest fajna aplikacja: Link do: KtoMaLek - Sprawdź dostępność leku w ponad 6 000 aptek, nie beiga człowiek bez sensu po aptekach ;)

reklama
No maskara... cały czas coś... pamiętaj że jesteśmy z Tobą i trzymam kciuki za poprawę wyników [emoji8]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Dziękuję [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

ja na razie kupiłam jedno body (potrzebowałam wzorzec rozmiarowy...), plus będzie to, co szyję - wózek dostałam, ubranka dostanę, kupię trochę innych drobiazgów, czekam na zamówione z ali pieluszki, kupię wanienkę, ale na pewno nie kupię bujaczka, kosmetyków, chusteczek, itd...

ja też tak mam ;)
ale za to wczoraj wydałam wolę nie pisać ile na agd...

o cholera, współczuję... masakra jakaś... :(

ponoć słyszy, no i... ja też gadam do Hani, właśnie w takich normalnych codziennych sytuacjach, że idziemy jeść, pytam, czy smakowało, itd... ;)
ale wiem też, że mama do mnie gadała przez całą ciążę, więc to chyba rodzinne ;)

o żesz... współczuję bardzo... mam nadzieje, że jednak z nerką będzie ok, i leki wystarczą.... oby... bo już tyle w tej ciąży miałaś "atrakcji", że chyba wystarczy.....
Wystarczy , zdecydowanie [emoji8]

@olaaa7 kilkaset stron do tyłu pisałaś o smoczkach dla dzieci :p ja planuję kupić taki dynamiczny w kształcie brodawki :) może też taki kup . Dziecko się nie odzwyczaja od piersi :)
u mnie coś się dzieje w końcu :p chyba nie wyglądam tak źle, jak pan od płytek myślał, że jesienią rodzę :p
Mi też wszyscy mówią , że wyglądam jak bym się najadła :D a jak mówię , że 6miesiac zaraz to oczy wytrzeszczaja ze zdziwienia :D
O ...ja ostatnio mam tak czesto wlasnie[emoji53] Nic przyjemnego, ale to raczej dzidzie nas tam kopia[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Mnie mała też tak kopie na dole, po pęcherzu , bo kłuje , chodzić ciężko i uczucie jak bym się miała posikac :D

* Wczoraj K widział jak mała kopnela, zawołałam mamę bo też chciała w końcu zobaczyć, ale trzy razy nie zdążyła głowy odwrócić a jak pozniej patrzyla to wiedziała dokładnie w którym miejscu jest dziecko. I ja w tym dokładnie miejscu gdzie wskazywała ja czułam. Ale nic nie widziałam. Jednak lata praktyki :p

reklama
Dzień Dobry :)
K już pojechał i tak trochę pusto, smutno. Ale pojechał zadowolony bo kilka razy widział jak mała kopała przez brzuch *.*
Wczoraj zrobiliśmy listę wszystkich rzeczy które musimy kupić i zamknęliśmy się na 2 tysiącach ale bez ubranek i wózka. Nie wiem czy to dużo ? Czy nie przesadziliśmy trochę , heh ale wydaje mi się , że wszystko jest potrzebne z mojej listy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu i po świętach jedziemy wszystko kupić, a 3 wizyta.
W tygodniu ma przyjść prezent od mojej mamy dla małej :)
Zobacz załącznik 843147
Bardzo nam się podoba :) a ja dzisiaj byłam po odżywkę do paznokci i kupiłam Eveline 6w1 ( wiem , że było już dużo na ten temat, ale nie pamiętam, czy można jej używać w ciąży ? )
Przy okazji zachaczylam o Pepco :D
Zobacz załącznik 843148
Miłego Dnia :* zabieram się za lekturke :D jeszcze 500postow :D
Myślę że kwota ok , jednak się uzbiera wszystkiego. A rzeczy super

Do góry