olaaa7
Fanka BB :)
Haha no bez przesadyA chcesz mieć przed sobą nieprzespane noce?[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no bez przesadyA chcesz mieć przed sobą nieprzespane noce?[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Boże gęsią skórką mi przeszła jak to czytałam ( oby się tylko udało na czas zebrać te pieniążki jedyne szansa
Super, że wszystko dobrze i już widać serduszkoHej dziewczyny u mnie noc była koszmarem... strasznie bolał mnie brzuch na szczęście plamienia nie było. Ze mnie jest panikarstwo wiec zaraz rano zadzwoniłam do mojej Pani ginekolog czy mnie przyjmie dzisiaj oczywiście mną jest tak Kochana ze zaraz na 9:00 mnie przyjęła i na szczęście wszystko jest w porządku widziałam fasolkę malutką 0,21cm i nawet bylo widać malutenkie ale to na prawdę mikroskopijny punkcik i Pani powiedziała ze to serduszko już zaczyna byc widać. A z tymi bólami Pani powiedziała ze tak jest na początku mogą byc trochę silne najważniejsze ze nie ma plamienia zbadała mi tez jajniki i wszystko z nimi jest w porządku. Także bardzo sie cieszę jestem spokojna i od rana zero bólu. Następna wizytę mam 20 grudnia
Myślę, że mu się spodoba. No a smażyć aż się ładnie zarumieni panierka :-) kurde uwielbiam krążki cebulowe. Albo frytki to robię tak, że wolę pokroić pyry niż kupić gotowca w sklepie, a pokrojone już na frytki pyry wrzucam na ok pół godziny przed smażwniem do zimnej posłodzonej wody. Wtedy takie fajne bardziej chrupiąte wychodzą no i trochę slodkiego czuc ale to tylko taki lekki posmakAhaaa oki zaskoczenie go coś nowego
Gratulacje też nie mogę się doczekać serduszka na usg[emoji4]Super, że wszystko dobrze i już widać serduszko
No też sapie ze masakra. Nawet nie mam sil iSC do sklepu po ta sałatkę jarzynowa chyba do powrotu męża bd leżała bo masakra dziś ze mna
Witam nowe mamusie! :-)
U mnie kiepska noc :-( Miałam straszne bóle brzucha. Budziłam się kilka razy. Dziś od rana jestem całkiem bez sił. Do tego podwyższona temperatura, ból gardła i okropne nudności.
W pierwszej ciąży zero objawów do 20 tc :-) Teraz zaczynam doceniać jak wtedy było spokojnie ;-)
Ale fajnie. Pewnie jest bardzo szczęśliwa :-)
Ja mojemu synowi powiem dopiero za jakiś czas i to będzie szaleństwo (To jego największe marzenie od kilku lat)
Ah jutro wizyta [emoji4] nie mogę się doczekać. A jednocześnie troszke się boje co się dowiem na wizycie. ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Przynajmniej 100 x lepiej sie czuje jak rok temu. Piersi nie przestały boleć glodna non stop jestem. Ale jak już chce coś zjeść to brak apetytu na cokolwiek. Jedyne co bardzo mnie dziwi odrzucili mnie od mięsa. Ani gotowane ani smażone mi nie smakuje. Ostatnio miałam pieczone mięso z piekarnika i zjadłam tylko same ziemniaki ze surówką bo smak miesa mnie normalnie odrzuca :/ a teraz jem śniadanie w pokoju [emoji23][emoji23][emoji23] bo w kuchni nie ma możliwości zrobienia czegokolwiek. Taki jest bałagan w całym domu że szok. [emoji33] w jednym pokoju pełno gratow w drugim to samo i jeszcze w łazience. Przy remoncie zawsze najgorsza kuchnia bo wszystkiego wszędzie pełno. Na szczescie ostanie kawałki tapety zostały do przyklejenia i położenie paneli i spokój mozna sprzątać chociaz pokoje beda czyste [emoji16][emoji16] a jak wam mija dzień kobietki ? Jak się czujecie?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też zero ciążowych objawów. W pierwszej ciązy też tak było na tym etapie. Potem sie lekkie mdłości pojawiły i raz zyganko.
Na pewno pięknie
Dziewczyny kiedy można zacząć używać mazideł na rozstępy? I co polecacie?
Poprzednio wyglądało to mniej więcej tak
I obecnie:
Co prawda zdjęcie jak jeszcze było ciepło ale nic się nie zmieniło..
Ostatnio jak się ważyłam miałam 48,9kg a teraz na wizycie kg mniej... Chyba za bardzo się tymi plamieniami stresowałam, a w poprzedniej ciąży mimo mini brzuszka, schudłam a nie przytyłam ani grama.. A nie wymiotowałam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Czym w ogóle się dziewczyny zajmujecie?? Gdzie pracujecie? Skąd jesteście?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam podobny wzrost 159 Zapewne wszystko to geny, budowa itd decyduja jaki brzuch i jaki wyglad z brzuszkiem
W pierwszej ciazy mialam dosc taki normalny. W drugiej juz jak z blizniakami. Jak po terminie poszlam na KTG, to dwie doktorki nie dowierzaly ze mam ciaze pojedyncza i na drugi dzien wywolywany porod. Ale tez rodzilam duze dzieci. Pierwsza 3.800 s.n, druga juz 4 kg i cc bo wlasnie z racji drobnej budowy, moj wielkolod nie chcial sie urodzic normalnie. Dodam ze zero problemow z cukrem Polozna stwierdzila ze taka moja uroda i mniejsze dziaciaczki nie beda.
No jestem tutaj od 3 lat i pod wieloma względami Niemcy są "inni" nie mówię oczywiscie , że są gorsi czy lepsi bo to zależy od sprawy , na pewno pod rożnymi względami jest tutaj lepiej chociażby finansowym no , ale tutaj mamy jeden przykład tej ich "inności i egoistycznosciNiestety Niemcy maja dziwne te ubezpiecxenia;//, szkoda ze nie jestem bogata
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny u mnie noc była koszmarem... strasznie bolał mnie brzuch na szczęście plamienia nie było. Ze mnie jest panikarstwo wiec zaraz rano zadzwoniłam do mojej Pani ginekolog czy mnie przyjmie dzisiaj oczywiście mną jest tak Kochana ze zaraz na 9:00 mnie przyjęła i na szczęście wszystko jest w porządku widziałam fasolkę malutką 0,21cm i nawet bylo widać malutenkie ale to na prawdę mikroskopijny punkcik i Pani powiedziała ze to serduszko już zaczyna byc widać. A z tymi bólami Pani powiedziała ze tak jest na początku mogą byc trochę silne najważniejsze ze nie ma plamienia zbadała mi tez jajniki i wszystko z nimi jest w porządku. Także bardzo sie cieszę jestem spokojna i od rana zero bólu. Następna wizytę mam 20 grudnia
Tez sie bardzo cieszę już teraz jestem dużo spokojniejszaSuper, że wszystko dobrze i już widać serduszko