Elodia
Fanka BB :)
No dokladnie tak jak napisalas hehe. Naprawde są pycha. Jak takie chipsy w panierce.Nigdy nie jadłam, obtaczasz w jajku i mące czy bułce? aaaa już doczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokladnie tak jak napisalas hehe. Naprawde są pycha. Jak takie chipsy w panierce.Nigdy nie jadłam, obtaczasz w jajku i mące czy bułce? aaaa już doczytałam
Myślę że od 3 zdjęć nic się nie stanie no już trudno, dodałam [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pięknie wyglądasz :*Poprzednio wyglądało to mniej więcej tak
I obecnie:
Co prawda zdjęcie jak jeszcze było ciepło ale nic się nie zmieniło..
Ostatnio jak się ważyłam miałam 48,9kg a teraz na wizycie kg mniej... Chyba za bardzo się tymi plamieniami stresowałam, a w poprzedniej ciąży mimo mini brzuszka, schudłam a nie przytyłam ani grama.. A nie wymiotowałam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A no widzisz ja np chetnie bym wstawila zdjęcia córki ale to dopiero na jakimś zamkniętym wątku jeśli kiedyś go utworzymy
Ja akurat twarz ukazalam w moim zdjęciu profilowym ale to wyjątek bo akurat na staraczkach 2017 w któryś dzien jedna za drugą dawaly swoje twarze i tak jakoś mnie naszlo.Noo dlatego twarzy nie dam co dopiero moje dzuecko!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że nic się nie stanie zresztą jak ktoś chce się wkrasc to i tak to zrobi Ci wszyscy hakerzy mają tyle swoich sposobów że głowa mała...
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No to pokaz sie hah nam tu[emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ahaaa oki zaskoczenie go coś nowegoWystarczy cebulę pokroić tak żwby wyszly krążki :-) i potem obtoczyć kolwjno w mące,roztrzepanym jajku i panierce no i na patelnię. A panierka to dowolna. Moze byc nawet do kurczaka hehe albo zrob samemu z bułki tartej i różnych przypraw
Chyba aż tak źle nie jestA chcesz mieć przed sobą nieprzespane noce?[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom