reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nigdy nie jadłam, obtaczasz w jajku i mące czy bułce? aaaa już doczytałam :p
No dokladnie tak jak napisalas hehe. Naprawde są pycha. Jak takie chipsy w panierce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
Poprzednio wyglądało to mniej więcej tak :)
1511348158-28135a97809d6a10-aaaaaa.jpeg
1511348187-0b47c96440852eea-aaaaaa.jpeg

I obecnie:
Co prawda zdjęcie jak jeszcze było ciepło ale nic się nie zmieniło..
Ostatnio jak się ważyłam miałam 48,9kg a teraz na wizycie kg mniej... Chyba za bardzo się tymi plamieniami stresowałam, a w poprzedniej ciąży mimo mini brzuszka, schudłam a nie przytyłam ani grama.. A nie wymiotowałam

1511348337-158abade8ed9d770-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pięknie wyglądasz :*

Hej dziewczyny u mnie noc była koszmarem... strasznie bolał mnie brzuch na szczęście plamienia nie było. Ze mnie jest panikarstwo wiec zaraz rano zadzwoniłam do mojej Pani ginekolog czy mnie przyjmie dzisiaj oczywiście mną jest tak Kochana ze zaraz na 9:00 mnie przyjęła i na szczęście wszystko jest w porządku widziałam fasolkę malutką 0,21cm i nawet bylo widać malutenkie ale to na prawdę mikroskopijny punkcik i Pani powiedziała ze to serduszko już zaczyna byc widać. A z tymi bólami Pani powiedziała ze tak jest na początku mogą byc trochę silne najważniejsze ze nie ma plamienia zbadała mi tez jajniki i wszystko z nimi jest w porządku. Także bardzo sie cieszę jestem spokojna i od rana zero bólu. Następna wizytę mam 20 grudnia

reklama
Do góry