Elodia
Fanka BB :)
A dziękuję. Tylko M po nocce o ok 13 wstanie tzn go obudze żeby po zakupy poszedl i zaraz będę robićNo to smacznego [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziękuję. Tylko M po nocce o ok 13 wstanie tzn go obudze żeby po zakupy poszedl i zaraz będę robićNo to smacznego [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Do mnie mamusia dzwoniła czy będziemy z M na obiedzie bo robi kotlety mielone z buraczkami
Zgadzam się pychotka[emoji39]Ooo no pycha
A dziękuję. Tylko M po nocce o ok 13 wstanie tzn go obudze żeby po zakupy poszedl i zaraz będę robić
Oooo jeee placek po węgierskuuu mmmmm jadłabym Dziś planuję zacząć robić fasolkę po bretońsku Dwa dni temu rozmawiałam z M przez tel i mu mówię, że mam ochotę na fasolkę. Potem gdy rozmawialiśmy drugi raz mówi mi czy coś chce ze sklepu to mówię mu że zjadłabym fasolkę, a od do mnie, no przecież wiem, o to nawet nie pytam, przecież masz chcicę [emoji173] kochany [emoji7] Jednak taka kupione to bez porównania do zrobionej samemu. Jee albo może zrobię sos do placów po węgiersku bo nie wytrzymam taką mam ochotęA fuuj ja cebuli nie lubię hehe ale frytki hmm wsunelabym mnie się zachciało placka po wegiersku☺☺☺
Mi sie frytko z krążkami cebulowymi zamarzyły juz od kilku dni za mną chodzą
No ja za cebulą też nie za bardzo ale te krążki cebulowe bomba. Jak się dobrze przysmaży i obtoczy to w ogole nie czuć że to cebula :-)A fuuj ja cebuli nie lubię hehe ale frytki hmm wsunelabym mnie się zachciało placka po wegiersku[emoji5][emoji5][emoji5]
Wystarczy cebulę pokroić tak żwby wyszly krążki :-) i potem obtoczyć kolwjno w mące,roztrzepanym jajku i panierce no i na patelnię. A panierka to dowolna. Moze byc nawet do kurczaka hehe albo zrob samemu z bułki tartej i różnych przyprawAle Mężuś uwielbia cebula żuć mi przepis to mu zrobię
Nigdy nie jadłam, obtaczasz w jajku i mące czy bułce? aaaa już doczytałamNo ja za cebulą też nie za bardzo ale te krążki cebulowe bomba. Jak się dobrze przysmaży i obtoczy to w ogole nie czuć że to cebula :-)
To tym bardziej większa tragedia skoro znasz osobiście taką ciężko chorą osobę :-(