reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No to smacznego [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A dziękuję. Tylko M po nocce o ok 13 wstanie tzn go obudze żeby po zakupy poszedl i zaraz będę robić

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
A dziękuję. Tylko M po nocce o ok 13 wstanie tzn go obudze żeby po zakupy poszedl i zaraz będę robić

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

I bardzo dobrze ja zjadłam rogaliki z czekoladą bo jakoś mnie naszło i bananka a na obiad nie mam żadnego pomysłu ani siły robic trochę brzuszek mnie boli i leżę a jakos nawet specjalnego apetytu tez nie mam o mięsie od jakiegoś czasu mogę zapomnieć bo mi się podnosi na sama myśl [emoji79]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A fuuj ja cebuli nie lubię hehe ale frytki hmm wsunelabym :) mnie się zachciało placka po wegiersku☺☺☺
Oooo jeee placek po węgierskuuu mmmmm jadłabym :p Dziś planuję zacząć robić fasolkę po bretońsku :) Dwa dni temu rozmawiałam z M przez tel i mu mówię, że mam ochotę na fasolkę. Potem gdy rozmawialiśmy drugi raz mówi mi czy coś chce ze sklepu to mówię mu że zjadłabym fasolkę, a od do mnie, no przecież wiem, o to nawet nie pytam, przecież masz chcicę [emoji173] kochany [emoji7] Jednak taka kupione to bez porównania do zrobionej samemu. Jee albo może zrobię sos do placów po węgiersku :-D bo nie wytrzymam taką mam ochotę :p

reklama
Do góry