reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny chyba padnę
Moja przyjaciółka zrobiła test jest w ciazy!!!!

Ale się cieszę będziemy mieć dzieci z jednego roku !!!
Tak się cieszę
Jechała jeszcze na krew wyniki będzie mieć po 12:00 ale na teście 2 krechy grube

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tzn urodzi jeszcze w grudniu ? [emoji1] fajnie [emoji16] zawsze raźniej mieć koleżankę też z Maleństwem

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dzień dobry :) wyspałam się dziś :) mój M pojechał do notariusza i już dziś mieszkanie befzie oficjalnie nasze <3 z remontem pewnie spokojniej bo z tą nogą nie chciałabym żeby się bardzo nadwyrężał ale sporo pomoże nam "teść" także myślę że ciut wolniej niż planowaliśmy ale w końcu będziemy na swoim :)
Dziś robią łazienkowe zakupy, typy toaleta, umywalka itd - wszystko mamy wybrane więc ja już nie jechałam, M pojechała z tatą bo będzie wiedział co potrzebne bo jego tato jest hydraulikiem :)
No nic trzeba wytoczyć się z wyrka zjeść śniadanie i wypić kawkę :) już znalazłam mój typ sukienki :D tylko czy znajdę takie coś w rl :D wierzmy że Wrocław temu sprosta hehe
1521538401-c491f8fef5d09837-aaaaaa.png

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dzień dobry :) wyspałam się dziś :) mój M pojechał do notariusza i już dziś mieszkanie befzie oficjalnie nasze <3 z remontem pewnie spokojniej bo z tą nogą nie chciałabym żeby się bardzo nadwyrężał ale sporo pomoże nam "teść" także myślę że ciut wolniej niż planowaliśmy ale w końcu będziemy na swoim :)
Dziś robią łazienkowe zakupy, typy toaleta, umywalka itd - wszystko mamy wybrane więc ja już nie jechałam, M pojechała z tatą bo będzie wiedział co potrzebne bo jego tato jest hydraulikiem :)
No nic trzeba wytoczyć się z wyrka zjeść śniadanie i wypić kawkę :) już znalazłam mój typ sukienki :D tylko czy znajdę takie coś w rl :D wierzmy że Wrocław temu sprosta hehe
1521538401-c491f8fef5d09837-aaaaaa.png

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Piekna aż żałuję że żadnego wesela nie mam w tym roku xd

Witam po kolejnej ciężkiej nocy, my dalej walczymy z wirusem u chłopaków. Niestety ja też od nich złapałam i z każdym dniem coraz gorzej ze mną.

Tak czytam o tych Waszych wyprawkach i stwierdzam, że ja będę miała jakąś drobną część tego co Wy kupujecie. Wychodzę z założenia, że teraz wszystko jest dostępne od ręki i szkoda by mi było inwestować tyle kasy w rzeczy, które być może nigdy mi sie nie przydadzą, bo dziecko zdecyduje inaczej. Co do pieluszek to przy starszaku miałam tylko 10 tetrowych i nawet wszystkich nie rozpakowałam, 5 wystarczyłoby w zupełności.
Moi chłopcy byli bezsmoczkowi i temu też nie zamierzam dawać, ale jak będzie to okaże się jak juz Kacper będzie z nami.

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny :)

wczoraj O wrócił wcześnie do domu (temperatura uniemożliwiła pojechanie na budowę, teraz akurat takie prace, że potrzeba temperatury na plusie, i tymczasowy piecyk w kotłowni trochę nie wystarcza...)
potem jeszcze zrobiliśmy zdjęcia wózka ;) ale najpierw muszę nadrobić ponad 30 stron, które w tym czasie naprodukwałyście :O
z kompa będzie prościej, ale z góry przepraszam za odpisywanie na "przeterminowane" posty i ewentualnie pominięcie niektórych...

Ja właśnie mam problem bo nie mogę spakować się tak typowo do porodu juz bo w kwietniu idę do szpitala na parę dni :/
Ja chyba sie zapakuję w 2 małe torby. Jedna dla mnie, druga dla Stasia. Bo właśnie sie boje ze wyladuje w szpitalu wczesniej przez skoki ciśnienia.

reklama
Witam po kolejnej ciężkiej nocy, my dalej walczymy z wirusem u chłopaków. Niestety ja też od nich złapałam i z każdym dniem coraz gorzej ze mną.

Tak czytam o tych Waszych wyprawkach i stwierdzam, że ja będę miała jakąś drobną część tego co Wy kupujecie. Wychodzę z założenia, że teraz wszystko jest dostępne od ręki i szkoda by mi było inwestować tyle kasy w rzeczy, które być może nigdy mi sie nie przydadzą, bo dziecko zdecyduje inaczej. Co do pieluszek to przy starszaku miałam tylko 10 tetrowych i nawet wszystkich nie rozpakowałam, 5 wystarczyłoby w zupełności.
Moi chłopcy byli bezsmoczkowi i temu też nie zamierzam dawać, ale jak będzie to okaże się jak juz Kacper będzie z nami.

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka:* długo Was męczy to paskudztwo:(

Do góry