Haha noooo [emoji16] ale długo był synuś mamusi to mu mamusia dawała bo synuś chciał a sam nie chciał odstawić a mama czekała aż syn zrozumie, że już pora
To się nadaje do programu UWAGA
Pokaż mu jakiś pokaż z moda męska, ale znajdź takich męskich modeli a nie chudzielcow w podkolanowkach bo się chłopak załamie [emoji23][emoji16][emoji16]
Ja nie wiem czy teraz tacy są
A czy do wózka dajecie jakieś pieluszki na materacyk w razie przesiusiania pieluszki? Miałam pomysł żeby kupić taką nieprzemakalną ale z drugiej strony przecież mały nie będzie miał przewiewu i może się pocić.
Ja podkładałam w wózku pieluszkę, właśnie w celu "izolacji" ale są też teraz prześcieradełka tetrowe, nie jakieś drogie, więc w sumie jak Ci wygodniej
Ja kładłam jeszcze na przewijak- bo ta cerata nieprzyjemna i pieluszka wydawała mi się przyjemniejsza też niż te podkłady.
A ja mam pomysl [emoji16] płaszcz z butelek [emoji16] nitka wszerz po szerokości i wzdłuż nitki i na nich butelki na różnych wysokościach [emoji16]
Kochana, zrobiłam delegację zadań- zadzwoniłam do taty Frania i mają robić coś razem dzisiaj
Wrzucę Wam potem zdjęcie
Zastanawiam się też czy przygotować kołderkę do łóżeczka, czy na początku przykrywać kocykiem itp?
Nowe kocyki też należy wyprać prawda?
Ja piorę wszystko totalnie. I pościel nie wiem w ogóle kiedy kupię
Najpierw rożki, otulaczki, a potem śpiworki. Plus mam też kocyki jak coś.
@nagini84, aż dziwne że tylko 3 miała przy takiej wiedzy
Ale co się dziwić, pewnie dzisiaj też są jeszcze dziewczyny które myślą że jest jedna dziurka
Muszę uporządkować szafę córki bo w 2 miesiące urosła nam masakrycznie i nagle z rozmiaru 122 wskoczyła na 134. Jej też muszę całą nową wyprawkę kupić
Mam to samo, u nas ze 134 na 140, już odłożyłam mniejsze rzeczy i muszę dokupić młodemu trochę nowych.. i pojęcia nie mam czy jest sens żeby trzymać jakieś jego rzeczy.. 8 lat?? I druga kwestia, JEŚLI tak, to GDZIE?
Mój mąż ostatnio był zdziwiony, że nasza corka juz nie nosi rozmiaru 128 tylko 140-146
mowi do mnie to ona taka duza hahaha
No tak oni już nie rosną, to myślą że reszta świata też
co dziewczyny na sutki polecacie po porodzie?
Moim zdaniem lansinoh najlepszy
A macie pieluszki bambusowe bo ja tak myślałam, ale nie wiem fajne są?
Kupiłam teraz jeden otulacz bambusowy- wcześniej nie miałam z tym do czynienia
i faktycznie są super miękkie, przyjemne w dotyku. Chyba dokupię coś jeszcze