reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

dzień dobry, pada śnieg, pada śnieg..... No jakaś paranoja.
Witam się z rozpoczętego 26 tygodnia. Czas zaczyna galopować. Po świętach konkretne zakupy wyprawkowe i chcę mieć wszystko gotowe.
Nasz mały smark jakby dzisiaj lepiej. Jutro kolejna dawka leku.
Muszę uporządkować szafę córki bo w 2 miesiące urosła nam masakrycznie i nagle z rozmiaru 122 wskoczyła na 134. Jej też muszę całą nową wyprawkę kupić :)
Mój mąż ostatnio był zdziwiony, że nasza corka juz nie nosi rozmiaru 128 tylko 140-146☺️ mowi do mnie to ona taka duza hahaha

reklama
dzień dobry, pada śnieg, pada śnieg..... No jakaś paranoja.
Witam się z rozpoczętego 26 tygodnia. Czas zaczyna galopować. Po świętach konkretne zakupy wyprawkowe i chcę mieć wszystko gotowe.
Nasz mały smark jakby dzisiaj lepiej. Jutro kolejna dawka leku.
Muszę uporządkować szafę córki bo w 2 miesiące urosła nam masakrycznie i nagle z rozmiaru 122 wskoczyła na 134. Jej też muszę całą nową wyprawkę kupić :)
Super, że smark ma się lepiej :)

Dzień dobry [emoji4]
Ja już oddałam krew i mocz [emoji2] czekam na wyniki i mam nadzieję, że nie ujrzę tam armagedonu po ostatnim przeziębieniu.
Trzymam kciuki za wizyty [emoji4]
PS. Ten śnieg już mnie wku...a [emoji57]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Siemka!
@Margana trzymam kciuki za wizytę :*

U mnie na dworze jakoś tak nijak jest równo 0 stopni.

Mam narazie 9 pieluszek tetrowych ale dokupię jeszcze jeden 3pak, bo jeśli dziecko odziedziczy po mnie kulturę osobistą i zdolność to eleganckiego jedzienia to pieluchy będa u mnie szły jak papier toaletowy :D
Jeśli chodzi o tampony to ja niestety nie mogę używać a żałuję bo to mega wygoda. Za to za czasów liceum używałam ich do zatykania nosa bo non stop leciała mi krew. Sprawdzały się idealnie, polecam :D

Czuję, że ucieka Nam czas i boję sie ze ze wszystkim sie nie ogarniemy do porodu. Po świetach chcemy zrobic resztę zakupów.
A tymczasem czekam na kuriera z przesyłką z gemini! :D
Miłego dnia!

reklama
Do góry