reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czym w ogóle się dziewczyny zajmujecie?? Gdzie pracujecie? Skąd jesteście? :)

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja pracuje w firmie budowlanej zarządzam facetami [emoji23] i mam swój butik z ubraniami na mieście jestem z śląska

p19u9jcgq5oadwv5.png

reklama
Nie boję się, to nie golizna :) poza tym na zamknięte forum również łatwo się wkraść niestety. Myślę że jak ktoś mnie będzie miał poznać to i tak pozna jak jedna z koleżanek na innym forum listopadowego - koleżanka z jednej szkoły :)

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]

Nie golizna jednak Ja chronic moja privacy a nie ze potem widze moja twarz gdzue indziej
Na zamknietym nikt nie ma prawa mAm je JuZ dwa zamkniete z poprzedniej ciazy I sa tylko uczestnicy grupy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie golizna jednak Ja chronic moja privacy a nie ze potem widze moja twarz gdzue indziej
Na zamknietym nikt nie ma prawa mAm je JuZ dwa zamkniete z poprzedniej ciazy I sa tylko uczestnicy grupy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że od 3 zdjęć nic się nie stanie :) no już trudno, dodałam [emoji14]

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Myślę że od 3 zdjęć nic się nie stanie :) no już trudno, dodałam [emoji14]

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
A no widzisz ja np chetnie bym wstawila zdjęcia córki ale to dopiero na jakimś zamkniętym wątku jeśli kiedyś go utworzymy

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Do góry