reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O kurcze, to faktycznie masakra. Mysle, ze ten wiek 3 lat jest taki graniczny.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja tez☺️ zawsze dawałam dzieciaka czas do 3 lat☺️

reklama
Ej poważnie. Znam bliźniaczki co w listopadzie 5 skończyły i dalej ze smoczkiem chodzą.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
A ja na poważnie znam faceta, który w wieku 15 lat dostawał kaszke czy mleko w butli ... Zeby straszne mial... Wracał od kolegów i butla... Dla mnie jak już to smok do max 2 lat , ale każdy ma inny przedział wiekowy :)

f2w39n7303c24ozn.png

1521484287-e7aea5b23177f7b7-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny prosz do opinie
To płaszcz jest w różnych kolorach materiał coś jak marynarki podoba się wam??
Co myślicie o takich cienkich płaszczach ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bardzo takie lubię :) czaję się właśnie na coś takiego na wiosnę :)

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jeszcze 400postow przede mną.. :p
Mam nadzieję , że wszytko wporzadku u Was :) my dzisiaj z K zakupiliśmy wyciskarke do owoców i chyba pierwszy raz "zjadlam" taka ilość na raz . Szklanka i jestem "najedzona" :D

Byliśmy w szpitalu w Kielcach , umówiliśmy się na echo serduszka małej na 17 kwietnia. A wizytę kolejna przesunęliśmy na 3ego więc w przyszłym tygodniu czeka mnie krzywa cukrowa :o

A ja na poważnie znam faceta, który w wieku 15 lat dostawał kaszke czy mleko w butli ... Zeby straszne mial... Wracał od kolegów i butla... Dla mnie jak już to smok do max 2 lat , ale każdy ma inny przedział wiekowy :)

f2w39n7303c24ozn.png
A ja z doswiadczenia widze, ze jak sie sprawy nie zalatwi w okolicach roczku to potem juz trzeba czekac az dziecko samo podejmie decyzje. No i wiadomo, im wczesniej tym lepiej.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry