kinga30
Fanka BB :)
Ja tez zawsze dawałam dzieciaka czas do 3 latO kurcze, to faktycznie masakra. Mysle, ze ten wiek 3 lat jest taki graniczny.
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez zawsze dawałam dzieciaka czas do 3 latO kurcze, to faktycznie masakra. Mysle, ze ten wiek 3 lat jest taki graniczny.
Aniołek[*] 8.08.2017
U nas to samoU nas w żłobku jest zakaz smoka więc przezywam to co roku gdy nowe dzieci przychodzą i jest płacz za dydkiem więc jakoś dan radę
Coraz większy <3
A ja na poważnie znam faceta, który w wieku 15 lat dostawał kaszke czy mleko w butli ... Zeby straszne mial... Wracał od kolegów i butla... Dla mnie jak już to smok do max 2 lat , ale każdy ma inny przedział wiekowyEj poważnie. Znam bliźniaczki co w listopadzie 5 skończyły i dalej ze smoczkiem chodzą.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bardzo takie lubię czaję się właśnie na coś takiego na wiosnę
Dziewczyny prosz do opinie
To płaszcz jest w różnych kolorach materiał coś jak marynarki podoba się wam??
Co myślicie o takich cienkich płaszczach ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja na poważnie znam faceta, który w wieku 15 lat dostawał kaszke czy mleko w butli ... Zeby straszne mial... Wracał od kolegów i butla... Dla mnie jak już to smok do max 2 lat , ale każdy ma inny przedział wiekowy
A ja z doswiadczenia widze, ze jak sie sprawy nie zalatwi w okolicach roczku to potem juz trzeba czekac az dziecko samo podejmie decyzje. No i wiadomo, im wczesniej tym lepiej.A ja na poważnie znam faceta, który w wieku 15 lat dostawał kaszke czy mleko w butli ... Zeby straszne mial... Wracał od kolegów i butla... Dla mnie jak już to smok do max 2 lat , ale każdy ma inny przedział wiekowy
O fu...Ohyda Chociaż i tak dobrze że nie z cycka...