reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O zaspał [emoji23]
Tzn inaczej - nocował w ten dzień u rodziców, i WSZYSCY zaspali, bo teściowa ich miała obudzić....

0d1yrjjgtd95fou3.png
To musieli mieć niezłego stresa :D

reklama
ja troche sie zestresowalam bo z marceliną chyba mi sie takie cos zaczynalo 7-8 miesiac ale szyjka zamknieta wysoka na usg tez wporzadku
A ja sie tym nie stresuje, bo jak z corka mialam skurcze przedwczesne w 25tc to wygladalo to inaczej. A to mysle, ze sa skurcze braxtona-hicksa.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dzień dobry! Dziewczyny Was nie idzie nadrobić! Jak Wy to robicie, ze macie tyle czasu? Oczywiście codziennie sie staram Was podczytywac, ale nie moge sie wbic w rytm pisania.
Syn od tygodnia ma zapalenie gardla, leczymy sie naturalnie + inhalacje, niby juz lepiej, kaszle tylko z rana, ale nie mam go sumienia jeszcze dawać do przedszkola by nie przyniósł coś gorszego jak jeszcze jest oslabiony.
Za to dziś kupilismy fotelik samochodowy dzidziusiowi :) Adas sie tak bardzo cieszy, od godziny chodzi dumny, ze kupil ten fotelik, mowi do brzuszka "Hania patrz" i pokazuje paluszkiem na nabytek ;)
Oj wspolczuje choroby syna. Moja dzis poszla do przedszkola po dwoch tygodniach siedzenia w domu.Oby mu szybko przeszlo!
Fajne te nasze dzieciaki, dumny ze kupil fotelik dla siostry[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry