reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie czekamy w kolejce na RTG
..

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymam kciuki :)
Przypomniało mi się jak pisałaś, ze czułaś sie maluteńka jak prowadziłaś insignię. W ten weekend przejchaliśmy się właśnie oplem insignią w combi. Ja mimo 168cm wzrostu i wielkiego brzucha czułam sie w nim jak kruszynka, wiec ja sie dziwie że Ty się w tym aucie nie zgubiłaś :D

reklama
A jak by Cie nie bylo to dzwonia do ciebie? Kartke jakas zostawiaja?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
W poprzedniej ciąży mnie nie było właśnie bo poszłam z mamą do galerii [emoji2] zostawiają w skrzynce list ze byli i mam 7 dni na wyjaśnienie dlaczego mnie nie było w domu. No ale trzeba iść do Zusu, odstać swoje w kolejce i po prostu na zwykłej kartce im napisać że byłam np w aptece [emoji4] żadnego rachunku na potwierdzenie nie potrzebowałam [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

W poprzedniej ciąży mnie nie było właśnie bo poszłam z mamą do galerii [emoji2] zostawiają w skrzynce list ze byli i mam 7 dni na wyjaśnienie dlaczego mnie nie było w domu. No ale trzeba iść do Zusu, odstać swoje w kolejce i po prostu na zwykłej kartce im napisać że byłam np w aptece [emoji4] żadnego rachunku na potwierdzenie nie potrzebowałam [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
To tyle dobrze :) Już myślałam, że są potem jakieś cyrki.

Ja chce już lato! W domu to co wejdę do sypialni to się gapię na wózek bo tam póki co stoi i już nie mogę się doczekać żeby wyjść na spacerek :p
Możeb jednak schowasz trochę głębiej, jak się już napatrzysz? [emoji14] brzuch rośnie i coraz trudniej będzie omijać :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

I tak powinno być w każdym szpitalu a nie takie breje na talerzu. Do tego nie rozumiem jak na przykład na patologii ciąży jak wiadomo, że kobieta musi się dobrze odżywiać nie ma praktycznie żadnych warzyw. Walną tylko ziemniaki i są zadowoleni... masakra to jest jakaś...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
U mnie na patologii drugie danie wyglądało tak. A jakie smaczne. Mniam mniam. Gorzej na położniczym.... Tam to się przełknąć tego nie dało. Wszystko bez smaku
b4a6658208f401db6f5bac7549bb4b66.jpg

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Możeb jednak schowasz trochę głębiej, jak się już napatrzysz? [emoji14] brzuch rośnie i coraz trudniej będzie omijać :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Żebym jeszcze miała gdzie go schować :p Już spacerówkę upchałam pod łóżkiem, które M i tak musiał dźwignąć bo boczne belki są niżej niż stelaż. Coś trzeba będzie pokombinować :D

reklama
Trzymam kciuki :)
Przypomniało mi się jak pisałaś, ze czułaś sie maluteńka jak prowadziłaś insignię. W ten weekend przejchaliśmy się właśnie oplem insignią w combi. Ja mimo 168cm wzrostu i wielkiego brzucha czułam sie w nim jak kruszynka, wiec ja sie dziwie że Ty się w tym aucie nie zgubiłaś :D
No dziś robię za kierowcę insignią jeżdżę właśnie :D więc czekam w kolejce razem z nim buuu

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry