reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

dzien dobry mnie wczoraj glowa bolala i w nocy tak samo pierwszy raz na spaniu czulam bol glowy musialam zaczac dzien od apapu bo chyba bym nie wytrzymala w pracy ...

reklama
Śmiałam się już, że po tylu latach z O mam takie doświadczenie, jakby to nie było moje pierwsze dziecko [emoji23] tylko odpada przebieranie, mycie itd [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Chyba trochę tak jest :D z kolegami był dzielny hak go odbierałam, ale już w domu "jestem chory" hahahaha

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

dzien dobry mnie wczoraj glowa bolala i w nocy tak samo pierwszy raz na spaniu czulam bol glowy musialam zaczac dzien od apapu bo chyba bym nie wytrzymala w pracy ...
Współczuję... Bo wiem co czujesz niestety
.. Sen z bólem głowy plus pobudka z bolek do tego jest najgorsza.. Człowiek wstaje zmęczony.. Oby przeszło szybko

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Współczuję bólu głowy i przede wszystkim pobudki z bólem głowy... Oby szybko przeszło [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mi się z Kacprem zaczęły po 25 tygodniu a teraz będzie 23 skonczony a już się zaczęły i trochę się obawiam.

jezeli nie sa to skurcze regularne to nie jest to nic złego dziecko poprostu cwiczy tak mi powiedział mój lekarz sprawdzil tez szyjke wiec mnie uspokoil
sprawdzsobie tez na swojej wizycie

jezeli nie sa to skurcze regularne to nie jest to nic złego dziecko poprostu cwiczy tak mi powiedział mój lekarz sprawdzil tez szyjke wiec mnie uspokoil
sprawdzsobie tez na swojej wizycie
Ostatnio miałam dluga szyjkę ale teraz bede na pewno alarmowac, ale wizyta dopiero za 2 tygodnie, leki mam wiec spokojnie lykam

reklama
Dzień dobry! Dziewczyny Was nie idzie nadrobić! Jak Wy to robicie, ze macie tyle czasu? Oczywiście codziennie sie staram Was podczytywac, ale nie moge sie wbic w rytm pisania.
Syn od tygodnia ma zapalenie gardla, leczymy sie naturalnie + inhalacje, niby juz lepiej, kaszle tylko z rana, ale nie mam go sumienia jeszcze dawać do przedszkola by nie przyniósł coś gorszego jak jeszcze jest oslabiony.
Za to dziś kupilismy fotelik samochodowy dzidziusiowi :) Adas sie tak bardzo cieszy, od godziny chodzi dumny, ze kupil ten fotelik, mowi do brzuszka "Hania patrz" i pokazuje paluszkiem na nabytek ;)

Do góry