reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hejo dziewczyny :) odebrałam mojego M... Czy to skręcenie czy coś innego to nie wiem bo wróciliśmy i padł.. Mam nadzieję że pojedzie z tym do lekarza bo kuleje.. Ehhh no gorzej niż z dzieckiem.. Oby nic poważnego :(

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
No właśnie ciągle się waham. Rozważamy jeszcze ostatnią próbę przrleczenia go interferonem ale koszt to prawie 1000 zł. Za całą serię. Zobaczymy. Jest taki kochany, wykarmiony przrz butelkę, jak trafił do mas to jedno chorobsko za drugim. Wywinął się śmierci kilka razy. Ale już nie mogę patrzeć jak się męczy.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Po interferonie widziałam bardzo ładne efekty, ale niestety często problemy z watrobą :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja nie mam wcale, albo nie umiem tego rozpoznać :)

Dziewczyny wiem, że temat był już poruszany ale nie pamiętam, ile można pić szklanek rumianku dziennie?
Twardnienie to takie mało przyjemne napiecie całego brzucha zaczyna się od góry i schodzi na dol zwykle nie trwa dlugo

Hejo dziewczyny :) odebrałam mojego M... Czy to skręcenie czy coś innego to nie wiem bo wróciliśmy i padł.. Mam nadzieję że pojedzie z tym do lekarza bo kuleje.. Ehhh no gorzej niż z dzieckiem.. Oby nic poważnego :(

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śmiałam się już, że po tylu latach z O mam takie doświadczenie, jakby to nie było moje pierwsze dziecko [emoji23] tylko odpada przebieranie, mycie itd [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry