reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Współczuję bólu głowy i przede wszystkim pobudki z bólem głowy... Oby szybko przeszło
emoji106.png

0d1yrjjgtd95fou3.png

dzieki po tabletce jest mi lepiej chociaz czuje sie taka zmulona ..

reklama
Dzień dobry! Dziewczyny Was nie idzie nadrobić! Jak Wy to robicie, ze macie tyle czasu? Oczywiście codziennie sie staram Was podczytywac, ale nie moge sie wbic w rytm pisania.
Syn od tygodnia ma zapalenie gardla, leczymy sie naturalnie + inhalacje, niby juz lepiej, kaszle tylko z rana, ale nie mam go sumienia jeszcze dawać do przedszkola by nie przyniósł coś gorszego jak jeszcze jest oslabiony.
Za to dziś kupilismy fotelik samochodowy dzidziusiowi :) Adas sie tak bardzo cieszy, od godziny chodzi dumny, ze kupil ten fotelik, mowi do brzuszka "Hania patrz" i pokazuje paluszkiem na nabytek ;)
Gratuluję zakupu :) A jaki wybraliście?

Jestem dziś nie do życia, poszłam spać po 22 i zasnęłam jakoś koło 22:30, to nie był dobry pomysł, żeby iść spać tak późno. Oczy mi się zamykają i szczypią :( Chyba zrobię sobie kawę chociaż nie piję od 5 miesięcy.

@Margana, jedyne "szczęście w nieszczęściu", że możesz zająć się sama sobą i odpocząć :tak:

@_agnieszka_, Zawitkowski jest super, jak byłam w ciąży z Franiem to akurat wydawał swoje książki i płyty i też dużo rzeczy od niego się nauczyłam. Teraz już na bank nie pamiętam, ale dobry pomysł żeby sobie przypomnieć :tak:

Wiadomo, też bym wolała skończyć dom niż jechać na wakacje :) My w tym roku też nigdzie nie jedziemy, jedna kwestia to maluszek a druga to ocieplanie domu. Może uda się wyjechać na kilka dni we wrześniu gdzieś niedaleko :)
Dzisiaj znowu miałam jakieś głupie sny. Śniło mi się, że był dzień naszego ślubu i się ze wszystkim nie wyrobiłam i się spóźniliśmy i musieliśmy przełożyć :p A jak nadszedł drugi termin ślubu to godzinę przed uroczystością biegałam w poszukiwaniu rajstop i znowu się spóźniliśmy :D Normalna tragedia [emoji28]

Ola, ewidentny znak żebyś miała na ślubie nie rajstopy a sexowne pończochy...! :D

U mnie w pracy zepsuł się piec w całym budynku wiec niniejszym jadę chyba pracować z domu...

Jestem dziś nie do życia, poszłam spać po 22 i zasnęłam jakoś koło 22:30, to nie był dobry pomysł, żeby iść spać tak późno. Oczy mi się zamykają i szczypią :( Chyba zrobię sobie kawę chociaż nie piję od 5 miesięcy.

To o której chodzisz normalnie spać..? Ja jednak 22 najwcześniej, zanim wszystko ogarnę..

@Margana, jedyne "szczęście w nieszczęściu", że możesz zająć się sama sobą i odpocząć :tak:

@_agnieszka_, Zawitkowski jest super, jak byłam w ciąży z Franiem to akurat wydawał swoje książki i płyty i też dużo rzeczy od niego się nauczyłam. Teraz już na bank nie pamiętam, ale dobry pomysł żeby sobie przypomnieć :tak:

Ola, ewidentny znak żebyś miała na ślubie nie rajstopy a sexowne pończochy...! :D

U mnie w pracy zepsuł się piec w całym budynku wiec niniejszym jadę chyba pracować z domu...
No patrz, o tym nie pomyślałam :D dzięki za oświecenie :D

Gratuluję zakupu :) A jaki wybraliście?

Maxi cosi. Niby uzywany, ale babka twierdzi, ze to nisidelko miała tylko do wózka, i ze dziecko może w nim trzy razy jechało. Stan rzeczywiście jak nowy, i 230 zl. Więc jestem zadowolona :) Jeszce tyko wozka mi trzeba :) o reszcie będę myśleć w maju ;)
received_1167681150034891.jpeg

Załączniki

• received_1167681150034891.jpeg
    received_1167681150034891.jpeg
    33,7 KB · Wyświetleń: 300
Chyba trochę tak jest :D z kolegami był dzielny hak go odbierałam, ale już w domu "jestem chory" hahahaha

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mój mąż 2 tygodnie przed moim porodem złamał sobie nogę. Więc ja ledwo żywa musiałam jeszcze go obsługiwać. Ogólnie wyglądaliśmy jak dwie kaleki. Na porodówce się śmiali jak się razem ledwo kulalismy :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maxi cosi. Niby uzywany, ale babka twierdzi, ze to nisidelko miała tylko do wózka, i ze dziecko może w nim trzy razy jechało. Stan rzeczywiście jak nowy, i 230 zl. Więc jestem zadowolona :) Jeszce tyko wozka mi trzeba :) o reszcie będę myśleć w maju ;)Zobacz załącznik 843004
No to rzeczywiście fajna cena jeśli jest jak nowy. A z którego jest roku i co to za model? I co to za kolor bo nie widziałam takiego wcześniej? A właśnie, może Ty wiesz, ten daszek się jakoś składa żeby nic nie wisiało? Widziałam, że niektóre foteliki mają z tyłu taki schowek dodatkowy, zapomniałam zobaczyć czy nasz też go ma.

reklama
Do góry