Karla88
Fanka BB :)
Współczuję bólu głowy i przede wszystkim pobudki z bólem głowy... Oby szybko przeszło![]()
![]()
dzieki po tabletce jest mi lepiej chociaz czuje sie taka zmulona ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję bólu głowy i przede wszystkim pobudki z bólem głowy... Oby szybko przeszło![]()
![]()
Gratuluję zakupuDzień dobry! Dziewczyny Was nie idzie nadrobić! Jak Wy to robicie, ze macie tyle czasu? Oczywiście codziennie sie staram Was podczytywac, ale nie moge sie wbic w rytm pisania.
Syn od tygodnia ma zapalenie gardla, leczymy sie naturalnie + inhalacje, niby juz lepiej, kaszle tylko z rana, ale nie mam go sumienia jeszcze dawać do przedszkola by nie przyniósł coś gorszego jak jeszcze jest oslabiony.
Za to dziś kupilismy fotelik samochodowy dzidziusiowiAdas sie tak bardzo cieszy, od godziny chodzi dumny, ze kupil ten fotelik, mowi do brzuszka "Hania patrz" i pokazuje paluszkiem na nabytek
![]()
Wiadomo, też bym wolała skończyć dom niż jechać na wakacjeMy w tym roku też nigdzie nie jedziemy, jedna kwestia to maluszek a druga to ocieplanie domu. Może uda się wyjechać na kilka dni we wrześniu gdzieś niedaleko
Dzisiaj znowu miałam jakieś głupie sny. Śniło mi się, że był dzień naszego ślubu i się ze wszystkim nie wyrobiłam i się spóźniliśmy i musieliśmy przełożyćA jak nadszedł drugi termin ślubu to godzinę przed uroczystością biegałam w poszukiwaniu rajstop i znowu się spóźniliśmy
Normalna tragedia [emoji28]
Jestem dziś nie do życia, poszłam spać po 22 i zasnęłam jakoś koło 22:30, to nie był dobry pomysł, żeby iść spać tak późno. Oczy mi się zamykają i szczypiąChyba zrobię sobie kawę chociaż nie piję od 5 miesięcy.
No patrz, o tym nie pomyślałam@Margana, jedyne "szczęście w nieszczęściu", że możesz zająć się sama sobą i odpocząć
@_agnieszka_, Zawitkowski jest super, jak byłam w ciąży z Franiem to akurat wydawał swoje książki i płyty i też dużo rzeczy od niego się nauczyłam. Teraz już na bank nie pamiętam, ale dobry pomysł żeby sobie przypomnieć
Ola, ewidentny znak żebyś miała na ślubie nie rajstopy a sexowne pończochy...!
U mnie w pracy zepsuł się piec w całym budynku wiec niniejszym jadę chyba pracować z domu...
Maxi cosi. Niby uzywany, ale babka twierdzi, ze to nisidelko miała tylko do wózka, i ze dziecko może w nim trzy razy jechało. Stan rzeczywiście jak nowy, i 230 zl. Więc jestem zadowolonaGratuluję zakupuA jaki wybraliście?
Jestem dziś nie do życia, poszłam spać po 22 i zasnęłam jakoś koło 22:30, to nie był dobry pomysł, żeby iść spać tak późno. Oczy mi się zamykają i szczypiąChyba zrobię sobie kawę chociaż nie piję od 5 miesięcy.
Mój mąż 2 tygodnie przed moim porodem złamał sobie nogę. Więc ja ledwo żywa musiałam jeszcze go obsługiwać. Ogólnie wyglądaliśmy jak dwie kaleki. Na porodówce się śmiali jak się razem ledwo kulalismyChyba trochę tak jestz kolegami był dzielny hak go odbierałam, ale już w domu "jestem chory" hahahaha
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No tak najczęściej jestem w łóżku już 20:30-21To o której chodzisz normalnie spać..? Ja jednak 22 najwcześniej, zanim wszystko ogarnę..
No to rzeczywiście fajna cena jeśli jest jak nowy. A z którego jest roku i co to za model? I co to za kolor bo nie widziałam takiego wcześniej? A właśnie, może Ty wiesz, ten daszek się jakoś składa żeby nic nie wisiało? Widziałam, że niektóre foteliki mają z tyłu taki schowek dodatkowy, zapomniałam zobaczyć czy nasz też go ma.Maxi cosi. Niby uzywany, ale babka twierdzi, ze to nisidelko miała tylko do wózka, i ze dziecko może w nim trzy razy jechało. Stan rzeczywiście jak nowy, i 230 zl. Więc jestem zadowolonaJeszce tyko wozka mi trzeba
o reszcie będę myśleć w maju
Zobacz załącznik 843004
No patrz, o tym nie pomyślałamdzięki za oświecenie
![]()
No tak najczęściej jestem w łóżku już 20:30-21![]()