reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Z Auchan mam swoje perełki :)))) zawsze nawet w marketach znajdzie się coś dobrej jakości a w Auchan mają spory asortyment :))
1521367963-920a65d9fee36182-aaaaaa.jpeg
1521367967-c9055ace82d327af-aaaaaa.jpeg
1521367972-f3a5d3817b894360-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczne :)
@SzczęśliwaCiężarna, Ty to zarobiona jesteś normalnie w tych ciuchach ostatnio :D ale powrzucaj zdjęcia jak się odkopiesz :)

@klaudiaa975, widziałam zdjęcia, faktycznie się napracowałyście! Super ten czerwony garnitur...

A ja mam w pracy, w swoim pokoju super klimat.. gadamy naprawdę o wszystkim, na maxa szczerze, nawet śmiejemy się że trochę patologia ;) A siedzimy w składzie 3 babki (ze mną włącznie) i 2 facetów, z czego jeden jest naszym przełożonym. I na tapecie już było wszystko, kłopoty w związkach, rozwód, podejrzenia niepłodności, depresja itp. Naprawdę lubię tych ludzi :)

Teraz będzie już pozytywnie do samego końca! :tak:

@malina_11, jak ładnie Wam wyszło!

@klaudiaa975 super niespodzianka! Fajnie że K. wpadł na taki pomysł i jeszcze utrzymał w tajemnicy :D
Jaki czerwony garnitur ?:D
Też się cieszyłam i dziwię się , że nie dopytywałam :o

reklama
Wrócił wrócił [emoji4] syn go chyba wyczuł bo jak wczoraj mnie przytulił to dostałam strasznego kopa [emoji2] mi cierpną stopy też ostatnio [emoji2] gdzie ten lipiec? [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Haha mały zazdrosnik Ci rosnie [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja musze dziś mojego M odebrać z PKP.. Podobno skręcił kostkę.. :/ oby to było tylko jakieś lekkie naderwanie... I zrobił to jeszcze na trzeźwo :o

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry