reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No i w tamtym roku wichura i deszcz podarl nam w kilku miejscach namiot więc i tak czeka nas kupno nowego [emoji1] większego [emoji16] (zostawiamy namiot na działce nad jeziorem gdy wracamy do pracy i przyjeżdżamy na weekendy całe lato)

f2w39n7303c24ozn.png
Czyli co weekend taki mały urlopik super [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie jest zle;) człowiek jak musi przystosuje się do każdej sytuacji. A dzieci radzą sobie całkiem ok. Są sfery w których bywa im trudniej Ale ogólnie jest naprawdę ok. Są wcześnie w miarę zdiagnozowanie. Terapia poprawia mocno funkcjonowanie. 3 prawdopodobnie też będzie z autyzmem . Jesteśmy na to gotowi [emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam na prawdę mega szacunek mam dla takich osób za odwagę [emoji5] na prawdę szacun[emoji5] [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mówili mi lekarze i psycholodzy, że najprawdopodobniej bo u nas ma to raczej podłoże genetyczne( obciążony wywiad )

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to szkoda. Ale chociaz jestescie swiadomi i przygotowani. Trzymam kciuki zeby jednak spotkala Was mila niespodzianka[emoji5] No i podziwiam za decyzje o trzecim dziecku. Na prawde podziwiam rodzicow dzieci autystucznych za ta cierpliwosc i prace wlozona w wycgowanie dzieci. Bo to jednak duzo wieksza praca.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Rany ja bez chleba nie uniem ;(,, jutro usg i krzywa cukrowa oby ok bo umre na diecie , kocham chleb poprostu nawet nie drizdxowki rogale ale swieze bulki chleb hmm oczywiscie bez masla [emoji23]masla nie jem chyba z 14 lat

Ja też kovham pieczywo ale jak mogę to nie jem- tzn, np do tego śniadania pasowało mi nawet bez [emoji4] I tak codziennie biorę kanapkę do pracy.. [emoji6] A dla mnie z kolei peiczywo bez masła nie ma sensu [emoji1] Nie jesz po nie możesz czy nie lubisz?

@Karla88, wygląda pysznie!

A bo stwierdził, że jeszcze mamy czas na kupienie ubranek :(

Miło że wziął pod uwagę Twoje to co ty uważasz... [emoji33][emoji33]

U mnie gotowania ciąg dalszy :D pół dnia jestem sama to sobie dogadzam :)

1521385927-fab73be1bf884807-aaaaaa.jpeg

Ja właśnie dlatego rozluźniłam więź z jedną przyjaciółą... ma strasznie kontrolującego faceta, ostatnio zostałam "tą złą", bo próbowałam ją ostrzec, że traci kontakt ze światem, no i teraz ze mną też straciła kontakt :(
Dobrze, że dla Ciebie to już były!
Brzmi jak mój ex.... Ale przetrwała przyjaźń z A, moją przyjaciółką, której ja wcześniej pomagałam wyrwać się z toksycznego związku z jej ex, byłyśmy na studiach, i zaprzyjaźniłam się na nich z jeszcze jednym chłopakiem, i oboje bardzo mi wtedy pomogli... A jest nadal moją przyjaciółką, a tamten chłopak - cóż, od 15 lat jesteśmy razem... ;)
Ale poza tym - też nikogo więcej nie mam, w sensie przyjaciół....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też kovham pieczywo ale jak mogę to nie jem- tzn, np do tego śniadania pasowało mi nawet bez [emoji4] I tak codziennie biorę kanapkę do pracy.. [emoji6] A dla mnie z kolei peiczywo bez masła nie ma sensu [emoji1] Nie jesz po nie możesz czy nie lubisz?

@Karla88, wygląda pysznie!

Miło że wziął pod uwagę Twoje to co ty uważasz... [emoji33][emoji33]

U mnie gotowania ciąg dalszy :D pół dnia jestem sama to sobie dogadzam :)

1521385927-fab73be1bf884807-aaaaaa.jpeg
Tego koperku to nie pożałowałaś :D

reklama
Meningokoki sa najciezsze do przejscia. Jakies dwa miesiace temu szczepulam mloda na te z grupy B (bo jak sie urodzila byly tyljo na C) i wlasnie pediatra mowila, zeby podac od razu paracetamol profilaktycznie, bo daja duze odczyny.
W Polsce tez mozna szczepic wczesniej tylko im pozniej tym mniej dawek do podania.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A moja dwa msce I je miala[emoji23]tylko goraczka i ok
Ufff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry