reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też mam jakieś bóle dziś w krzyżu na dole na początku myślałam , że może od tego leżenia chwilkę pochodzilam po domu ale jakoś nie przechodzi obojętnie czy leżę czy też nie . Taki jakiś dzień może albo synusiowie się gdzieś tam ułożyli i naciskają na jakiś nerw [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też od wczoraj mam bóle pleców i krocza. Jak trochę pochodzę to przechodzi [emoji4]
Jak się czujesz?

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Właśnie z tego powodu, o którym pisała Kinga. Ze względu na to, że po szczepieniu dziecko wydala żywe wirusy, a nie chciałabym zachorować teraz na Odrę. Różyczke przeszłam i nic mi po tym nie jest, więc jak Mira zachoruje to damy radę. Ja generalnie do szczepień podchodze ostrożnie. Tzn będę teraz szczepić, ale pewnie z opóźnieniem. Na pewno zaszczepie na wzw b, gruźlicę i rotawirusa. Reszta ciut później.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie slyszalam o tym .... w sumie dobrze ze teraz czytam bo bym moze I nie szczepila teraz
Teraz to juz po fakcie I obym nie zavhorowala rany..;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też od wczoraj mam bóle pleców i krocza. Jak trochę pochodzę to przechodzi [emoji4]
Jak się czujesz?

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
A ja nawet jak pochodzę to właśnie nic niepomaga , ale teraz leżę na boku i troszkę przeszło ale boli mnie udo i łydka[emoji1] [emoji1] to chyba jakis kolejny "etap " bo widzę, że wiele z nas to ma ciekawa jestem co my będziemy pisać w lipcu przed poradami haha[emoji1] [emoji1] oczywiscie już zdazylo mi przejść przez myśl czy to czasem nie bóle krzyżowe porodowe[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji33] mezus już wrócił? Moja mamcia rano wyleciała i strasznie mi smutno ://

Podziwiam na prawdę mega szacunek mam dla takich osób za odwagę [emoji5] na prawdę szacun[emoji5] [emoji5]

Moja znajoma w ciazy dowiedxiala sie o pws;((
jezcze inna o down
Tez bardzo podziwiam takie osoby za sile I wogole

A ja nawet jak pochodzę to właśnie nic niepomaga , ale teraz leżę na boku i troszkę przeszło ale boli mnie udo i łydka[emoji1] [emoji1] to chyba jakis kolejny "etap " bo widzę, że wiele z nas to ma ciekawa jestem co my będziemy pisać w lipcu przed poradami haha[emoji1] [emoji1] oczywiscie już zdazylo mi przejść przez myśl czy to czasem nie bóle krzyżowe porodowe[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji33] mezus już wrócił? Moja mamcia rano wyleciała i strasznie mi smutno ://

3 msce I wroci;))

Najlepiej bedzie hak zostana te po terminie I bedzue mega ciezko a niektore juz karmic cycusiem[emoji23]porodu nie przewidzisz[emoji12]
Ja juz nie moge sie doczekac fotek naszych bobo [emoji7]

Najlepiej bedzie hak zostana te po terminie I bedzue mega ciezko a niektore juz karmic cycusiem[emoji23]porodu nie przewidzisz[emoji12]
Ja juz nie moge sie doczekac fotek naszych bobo [emoji7]

No ja też [emoji7] ale mimo wszystko dziennie mam poważną rozmowę z synkiem i mu tłumaczę, że musi jak najdłużej w brzuszku siedzieć, a On później udaje że spi[emoji23] [emoji23] [emoji23] chyba już ma dosyć tej gadki [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama

Wrócił wrócił [emoji4] syn go chyba wyczuł bo jak wczoraj mnie przytulił to dostałam strasznego kopa [emoji2] mi cierpną stopy też ostatnio [emoji2] gdzie ten lipiec? [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Do góry