reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiedzcie mi kochane jak mam tu uważać na wagę jak po drzemce poobiadowej budzie się z ochotą na gorąca herbatkę i gofry[emoji7][emoji7][emoji7][emoji23] nie mogłam się powstrzymać[emoji4]
56c90b246b264a1232cd917bff6d8214.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego tak w ogóle [emoji4] [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny potrzebuje porady. Mamy w sypialni takie kolory mebli: orzech + limba + orzech salev ( podobny do limby). Pietwszy ciemny, dwa nastepne jasne. Sciany ciemny braz + taka kawa z mlekiem. Czy biale lozeczko bedzie ok? Czy lepiej wziac orzech?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Myślę, że powinno pasować [emoji4]

Mam nadzieję... już tak mi się marzy wiosna, świeże warzywa z rynku mające smak warzyw, jakiś spacer od czasu do czasu [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
No ja chociaż na taras będę mogła troszkę wyjść , będzie słoneczko to człowiek też się lepiej poczuje[emoji5]

reklama
Do góry