reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie moje drogie[emoji8] nadrobiłam was. Mam chwilę żeby się odezwać[emoji846] mam nadzieję że weekend wam mija spokojnie i miło mimo tego mrozuuuu [emoji26]
My wczoraj z K skończyliśmy remont naszego pokoju [emoji847] po remoncie dwóch pokoi było kurzu w całym domu. Teraz wiem co czują dziewczyny wykańczające swoje domy/mieszkania. Nie zazdroszczę[emoji55] zostało nam dokupić jakieś duperele, dywaniki coś na ścianę firanki i później łóżeczko[emoji7]
510e023da7e8e121bec38708416adfc5.jpg
8aca102301a1a720ffdfe90d4968f89b.jpg
ec4126f706a35c48d235e30dfeb5c06d.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ślicznie *.* Chyba mamy ten sam gust co do meblowania mieszkania *.* Cudnie <3
Witam sie z wami niedzielnie,

U mnie na szczescie krwawienie ustalo, leciutko jeszcze plamie na brazowo, ale to nic w porownaniu co sie dzialo wczoraj.
Moj plan na dzisiaj - leniuchowanie :tak:
Zycze wam milego dnia
Całe szczęście :* już będzie tylko lepiej :)
Pogłaskaj maluszka ode mnie, niech się trzyma cieplutko u mamy :*
Super niespodzianka :) postarał się facet

f2w39n7303c24ozn.png
Nie było go na Dzień Kobiet ani na rocznicę/walentynki. Więc wszystko się wyrównało :D

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :) ja jak podglądacz, czytam Was w miarę na bieżąco, a sama nie mam czasu napisać, ech.. u nas już 25+1, czyli 26 tydzień rozpoczęty. Zuzia kopie jak szalona, wczoraj cały dzień wariowala w brzuszku :) cudowne uczucie, tylko gorzej jak skacze po pęcherzu ;) moja córcia na weekend pojechała do taty, wiec z moim P. mamy czas dla siebie. Wczoraj chciałam zrobić jakieś zakupy dla niuni, ale czasu zabrakło... nawet chleba nie zdążyłam kupić, ale za to byliśmy na kolacji na pysznych żeberkach i w kinie na Kobiety Mafii. Film całkiem spoko. A dziś leżę w łóżku... i tak pewnie cały dzień. Gdyby nie zakaz handlu to pobuszowałabym po sklepach, a tak to na spacer pewnie za zimno brrr... Wiec czeka mnie nudny dzień :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dokl ten sam dzien ;)25+1 ja to tak lixze hih
Nie licze 26 bo sie gubie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny patrzcie co dorwałam wczoraj na Auchanowej wyprzedaży książkowej, wiem, że książeczki dla dzieci to zdecydowanie za wcześnie ale nie mogłam się powstrzymać zwłaszcza, że były po 3,99 :p
Zobacz załącznik 842935

Ksiazeczki nigdy nie za wiele ja tez kupuje jsk cis sie spodoba to jej biblioteczka ( troszke pusta jezcze[emoji13])
1521375892-36c908aad02f06e5-aaaaaa.jpeg
1521375904-8ede5e455a720b42-aaaaaa.jpeg

Dzieci lubia sluchac Jak sie czyta

Ja w poradnikach o szczepieniach mało czytam bo oni tam tylko dobrą stronę pokazuja. A w internecie opinie to tez fakt sa takie i takie i plusy i minusy trzeba przetrawić samemu i najlepiej się za wiele nie sugerować. Corke szczepiłam zgodnie z kalendarzem a z synkiem mi się nie podobały pewne jego zachowania i nie wyraziłam zgody mimo, że pediatra na początku nie wiedziała o co mi chodzi. Po wizycie u neurologa przyznała mi racje.

Moja nicole po mmr kurcze nic jej nie bylo ,trzecia doba po mmr ciesze sie tzn wiedzialam ze nie moze sue cofac rkzwojowo ale myslakam bedzue goraczka a tu nic yupiii

Ja już po obiedzie ciasto wkoncu tez upiekłam brownie gruszkowe czekam na przyjaciółkę z mężem maja wpaść na kawę wyglada pycha i mam nadzieje ze tez tak smakuje

Jest 13:30 a mnie już plecy nawalanka tak ze leżę bo mnie strasznie boli kość ogonowa

JustMe ja tez uwielbiam avokado często robię sobie pastę
Rozdrabniam avokado dodaje trochę soku z cytryny i czerwona cebulka w kostkę posypuje do tego pieprz i sól na chleb pycha....

reklama
Do góry