reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się z rana. Oczywiście noga i pachwina dalej bolą, także ja dalej niepełnosprawna :/
Dzisiaj znowu dzień na kanapie. Dobrze, że mąż jest w domu to jakoś może mi humor poprawi, najpierw jajecznica ;)
Oj ale ulzylo troche czy tak samo boli?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Oj Ola to zupelnie jak u mnie. Zawsze po szkole kontakt sie urywal. A u mnie w pracy nie da sie z nikim przyjaznic. Mialam jedna taka bliska kolezanke, ale tez zawsze tylko o sobie myslala i w koncu przesadzila[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A ja od podstawówki miałam super zgraną paczkę, dziewczyny do dziś przyjaźnią się. Ja niestety odbiłam od nich przy moim byłym, ojcu Miry. On odsuwał mnie od wszystkich stopniowo, a ja głupia szłam za nim jak w ogień... [emoji52][emoji45][emoji52][emoji45][emoji52] teraz choćbym chciała to pewnie nie da się cofnąć czasu i odnowić kontakt..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mniam, narobiłaś mi ochoty na awokado [emoji3]

Kocham awokado, zawsze mam w domu a jak widzę takie super idealnie dojrzałe to mam jakiś rodzaj kulinarnego orgazmu :D

Co do koleżanek to może spróbuj... wiesz jak jest, z niektórymi osobami mogą minąć lata bez kontaktu, a potem spotykasz się i jest tak jakbyś gadała wczoraj... warto sprawdzić :)

To ja tez sie pochwale, dzis nam stuknelo 23+0 tyg. Byleby do przodu :)
Wczoraj u kuzynki meza bylo bardzo sympatycznie. Na szczescie jej siotry nie bylo, wiec pewnie stad ta luzna atmosfera [emoji23]
Wrocilismy do domu po 1 w nocy. Zanim zasnelam, byla jakos 2.20. Wstalam po 7 bo mnie glod obudzil, przygotowalalam na obiad rzeczy i do lozka znow wskoczylam [emoji16]
Ale co jest najlepsze. Ta kuzynka urodzila w listopadzie coreczke. Boze, dziewczyny jaka ona jest cudowna [emoji7]
Siedzialam kolo niej i tylko ja dotykalam, jak taki cukiereczek. Na rece niestety nie wzielam, nie wiem czemu, ale boje sie nosic cudze dzieci [emoji23]
Juz sie nie moge doczekac az sie Jaś urodzi. Teraz jeszcze bardziej chce takiego malenstwa :)
Super, ze spotkanie jednak udane[emoji5]
Jeszcze troche i tez bedziesz tulic maluszka[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A ja awokado kupuje, zazwyczaj niedojrzałe. I tak czeka i czeka na swój czas. Az w końcu o nim zapominam i idzie do kosza :(

Pewnie, tym bardziej że jedna z koleżanek w ciąży, rodzi tez w lipcu, ale ja nie wiem, czy odnalazłabym się wśród nich. Mam wrażenie, że życie w duzym mieście, Warszawie, je bardzo zmieniło... W sumie to już przyzwyczaiłam się do życia bez przyjaciółek. Mam koleżanki, czasem spotykamy sie na kawę. To będzie musiało mi wystarczyć.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znać czy fajny poradnik ;) chcesz muszę mieć wytrenowaną rozmowę z dziećmi bez krzyku bo pracując w żłobku chyba by mnie zabili jakbym się darła ale wiadomo jak jest... :D może są fajne porady ;) ja czytałam artykuł w gazecie
1521367562-c8bb65c5f6495a69-aaaaaa.jpeg
I powiem wam że polecam :) sporo w takich gazetach mamusiowych jest artykułów odnośnie szczepień, a wiadomo lepsze takie źródło niż internet bo w internecie czasami różne osoby się wypowiadają...

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiesz co, powiem Ci, ze ze swoim dzieckiem jest zupelnie inzczej niz w pracy[emoji6]

Ja tez lubie czytac takie gazetki, bo tam sie wypowiadaja konkretni specjalisci, z imienia i nazwiska[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Cześć dziewczyny :) Dobrze wiedzieć :D
Na razie w kurtkach się dopinam, tylko spodnie będę przeszywać w "wolnej chwili", kurtki i tak musiałam brać większe z powodu biustu... Ale do noszenia w chuście itd bardzo się przyda :D
Planuję "bluzę dla dwojga", ale kurtka w wersji dwuosobowej przyda się bardzo :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

No właśnie te kurtki podwójne są strasznie drogie. Moja kumpela robiła sobie taki panel do wpinania, prostokąt tkaniny, dwa suwaki, działało super.

Do góry