reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry!

Zaraz Was poczytam, póki co witam się dopiero śniadaniowo :)

1521369129-bd192819d15753d1-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To na jeden zab?;)) ja bym tym sie nie pojadla [emoji23][emoji23]ale wszystjo lubie i jem czesto hmmm kocham avocado z kurczakiem tez

reklama
Moja nicole po mmr kurcze nic jej nie bylo ,trzecia doba po mmr ciesze sie tzn wiedzialam ze nie moze sue cofac rkzwojowo ale myslakam bedzue goraczka a tu nic yupiii

Nie chcę straszyć ale po mmr gorączka z reguły jest po 5-10 dni inne rzeczy moga wystąpić do 3 tygodni np wysypka. Ale może tez się nie dziać nic i oby tak było.

Hahahaha :D przyznam że dosmażyłam drugie jajko, ale za to bez chleba :)

Rany ja bez chleba nie uniem ;(,, jutro usg i krzywa cukrowa oby ok bo umre na diecie , kocham chleb poprostu nawet nie drizdxowki rogale ale swieze bulki chleb hmm oczywiscie bez masla [emoji23]masla nie jem chyba z 14 lat

@SzczęśliwaCiężarna, Ty to zarobiona jesteś normalnie w tych ciuchach ostatnio :D ale powrzucaj zdjęcia jak się odkopiesz :)

@klaudiaa975, widziałam zdjęcia, faktycznie się napracowałyście! Super ten czerwony garnitur...

A ja mam w pracy, w swoim pokoju super klimat.. gadamy naprawdę o wszystkim, na maxa szczerze, nawet śmiejemy się że trochę patologia ;) A siedzimy w składzie 3 babki (ze mną włącznie) i 2 facetów, z czego jeden jest naszym przełożonym. I na tapecie już było wszystko, kłopoty w związkach, rozwód, podejrzenia niepłodności, depresja itp. Naprawdę lubię tych ludzi :)

Teraz będzie już pozytywnie do samego końca! :tak:

@malina_11, jak ładnie Wam wyszło!

@klaudiaa975 super niespodzianka! Fajnie że K. wpadł na taki pomysł i jeszcze utrzymał w tajemnicy :D
Dziś już wyrzucilam te których nie chce [emoji16] później jak odpoczne znów wszystko wyrzucę i posegreguje rozmiarami :) bo mam nawet kilka rzeczy na dwa/trzy latka :) pokaże później najladniejsze bo wiadomo zostawiałam też nie które rzeczy bo prawie nie uzywane, ale są zwyczajne :) za dwa tygodnie siostra przywiezie kolejne i już się boję :) pies chyba też bo stracil swoje miejsce i leży wśród workow, które zostawiłam [emoji23][emoji1]
1521377323-f61edae5d0dbfe9a-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png

Moja nicole po mmr kurcze nic jej nie bylo ,trzecia doba po mmr ciesze sie tzn wiedzialam ze nie moze sue cofac rkzwojowo ale myslakam bedzue goraczka a tu nic yupiii

To super! Moja tez wszystkie szczepienia znosila dobrze. Oby druga poszla w slady siostry[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Co do szczepień to ja szczepie na obowiązkowe + były moje dzieci szczepione na pneumo i meningokoki. Żadnych rota wirusów i grypy nie uznaje,Ale uważam że choroby jak Odra, błonia itd są na tyle poważe, że ochronie je przed nimi jak mogę. Wg mnie potencjalne powikłania po chorobie mogą być gorsze niż poszczepienne.
I pisze To jako matka 2 dzieci że zdiagnozowanym AUTYZMEM. Zadne szczepienie NIE wpłynęło też na pogorszenie w funkcjonowaniu dzieci. Amen ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadzam sie z Toba.

Ja szczepilam corke na obowiazkowe + rota, pneumo, meningo, ospa. Ostatnio zaszczepilam ja na meningo B i mamy w planie wzwA, ale czekamy az sie szczepionka pojawi .
Jedene co do czego mam watpliwosci to grypa i kleszcze.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry