reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

JustMe55 no nie ma tragedii na szczęście

Jaka tragedia, z tego co widzę to jest nawet bardzo atrakcyjnie...!

Chłopaki narazie nie wiedzą jak już będzie serduszko to chcemy im powiedzieć tylko boimy się reakcji szczególnie tego starszego.

Ja też jeszcze nic nie mówiłam synkowi, również czekam na wizytę żeby potwierdzić na USG że wszystko jest ok. Jak się wyrobię przed mikołajkami byloby super, bo dodatkowy prezent dla niego, strasznie chce mieć rodzeństwo.. Oby tylko nie pomyślał że mamusia zaszła w ciążę z mikołajem :-D

reklama
Jaka tragedia, z tego co widzę to jest nawet bardzo atrakcyjnie...!

Ja też jeszcze nic nie mówiłam synkowi, również czekam na wizytę żeby potwierdzić na USG że wszystko jest ok. Jak się wyrobię przed mikołajkami byloby super, bo dodatkowy prezent dla niego, strasznie chce mieć rodzeństwo.. Oby tylko nie pomyślał że mamusia zaszła w ciążę z mikołajem :-D
Mój młodszy syn myślę że się ucieszy natomiast ten starszy nastolatek już wie z czym się to wiąże więc może być różnie poza tym wiedział że nie planujemy a tu życie pisze swoje scenariusze

Chłopaki narazie nie wiedzą jak już będzie serduszko to chcemy im powiedzieć tylko boimy się reakcji szczególnie tego starszego.

E tam jest w takim szalonym wieku , ale nawet jak pierwszą reakcja będzie nie taka jakbyś sobie tego życzyła to się niemartw będzie musiał przetrawic temat a później będzie z rąk wózek a Ci wyrywal:)

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Mdli mnie cały czas raz mocniej raz mniej ale czuje bez przerwy z rana i wieczorem intensywniej ale nie wymiotuje na szczęście a tak to okej brzuch nie boli czasem zakuje nie plamie jest ok, a Ty?

Ja mam podobnie tyle ze juz dziś wymiotowalam nie dało rady inaczej ogólnie jak kicham to mnie zakuwa dość mocno podbrzusze nie się ogólnie złego nie dzieje prócz tego ze na nic nie mam sil i mecze się szybko a co to bd jak bd brzuszek aż się boje wtedy nic nie zrobię

@adamiko2 w takim razie wie też że jego również nie znaleźliście w kapuście ;) Rozumiem Twoje obawy, ale może stwierdzić że fajnie że kiedy wokół tyle rozstań i rozwodów, jego "starzy" lubią się i kochają :) Będzie dobrze! Moja siostra jest ode mnie dokładnie 14 lat młodsza i ja byłam zachwycona!

reklama
Ja mam podobnie tyle ze juz dziś wymiotowalam nie dało rady inaczej ogólnie jak kicham to mnie zakuwa dość mocno podbrzusze nie się ogólnie złego nie dzieje prócz tego ze na nic nie mam sil i mecze się szybko a co to bd jak bd brzuszek aż się boje wtedy nic nie zrobię
O jej biedna najgorsze to te wymioty :( mnie też zakuwa mocno jak kichne ale zaraz przechodzi. Ja tez się boję a pierwsza ciążę miałam idealna nic mnie nie bolało byłam pełna energii a teraz całkiem inaczej

Do góry