reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój będzie tylko przy bolach a jak już będzie mega akcja to go kulturalnie "wyrzuce " [emoji1] przynajmniej taki mamy plan no chyba że będzie akurat w pracy jak zacznę rodzic to przyjedzie już na "gotowe " :D też stwierdziłam , że Broń Boże nie będę na nim wymuszać żeby był cały czas , niby potężny facet , twardziel itd ale widzę że nie jest gotowy , a nie chciałabym żeby później coś się zmieniło między nami tylko z powodu mojego "widzi mi się "[emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż też będzie tylko na początku. Duży chłop ale bardzo wrażliwy ,☺

reklama
Kobitki, które rodziły powiedzcie mi czy lepsza jest zwykła koszula do porodu z rozpieciami na dekolcie czy taka specjalistyczna z oddychajacego materiału?
1521193535-d5247dce0f6be942-aaaaaa.png
1521193544-5e299379ad7af716-aaaaaa.png

f2w39n7303c24ozn.png
Wlasnie o tym pisalysmy, ze ta jednorazowka jest sztywna i raczej nie oddychajaca. Lepiej cos materialowego.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Najważniejsze, żeby wiedział, że może wyjść, jak będzie mu ciężko i Ty się nie obrazisz :D. Ale szczerze mówiąc, największa pomoc i wsparcie jest potrzebne moim zdaniem przy partych, czyli tych nieeleganckich właśnie.
Domyślam się , ale nie chce go naciskac skoro nie jest gotowy [emoji4] chyba ,że sam zmieni zdanie w co wątpię [emoji1] [emoji1]

U mnie na wizycie wszystko ok. Szyjka trzyma, USG nie miałam, tylko szybko na fotel i skierowania... na krzywą cukrową tym razem niestety.

Aż mi było dziwnie, jak lekarz zapytał, jak się czuję, a ja po prostu odpowiedziałam, ze dobrze i nie miałam więcej pytań :D To znaczy dolegliwości mam mnóstwo, ale akurat nie ciążowych, tylko okołoprzeziębieniowych, więc gin. nie pomoże. A, i położna sprawdzała już tętno maluszka:)

No i przybyło mi 4,5 kilo w niecały miesiąc... A za oknem śnieżyca.
Super inf najważniejsze , że wszystko jest oki[emoji5]

Ja byłam przekonana, że chcę aby móż mąż był przy porodzie. Ale własnie obejrzałam na youtubie film z porodu... Chyba wolę, żeby go tam jednak nie było... Sama też wolę tam nie być :D
Hahaha Jolcia może Cię rozczaruje , ale Ty już nie masz wyboru On jeszcze tak [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Moj już widział raz jak wygląda poród [emoji23] swoją powinność zrobił więcej nie chce i tez nie chce go naciskać lepiej niech mnie zobaczy uśmiechnięta trzymająca już w ramionach naszego syna i taki widok niech mu zostanie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry