reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Po wizycie czeka mnie w domu miły czas przyszły wszystkie pączki [emoji4]
1521211066-261f76c1919f7db6-aaaaaa.jpeg
1521211082-a9186e6f7fa42f09-aaaaaa.jpeg
1521211098-4bf260705159070a-aaaaaa.jpeg

Morgana i onaszczesliwa macie nas kto nie zrozumie zmierzlej baby w ciazy jak druga baba w ciazy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W Warszawie też sypie śnieg. Jak patrzę co się dzieje za oknem to cieszę się że jesteśmy lipcówkami a nie np styczniówkami :) Nie będziemy musiały naszych dzieci opatulać w kombinezony koce itp przed każdym spacerem :)
Wiem coś o tym, syna urodziłam w październiku. Zanim upakowalam wrzeszczącego noworodka w kombinezon pozostawało mi tylko takiej spoconej z potarganymi włosami narzucić kurtkę i iść bo uspokajał się dopiero jak wózek jechał. Bardzo mnie to cieszy, że teraz dzidzia będzie letnia :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj już widział raz jak wygląda poród [emoji23] swoją powinność zrobił więcej nie chce i tez nie chce go naciskać lepiej niech mnie zobaczy uśmiechnięta trzymająca już w ramionach naszego syna i taki widok niech mu zostanie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dla odmiany mojego sie o zdanie nie pytam [emoji14] Przeżył raz to przeżyje drugi, ja też muszę i wyjścia nie mam. Sama się tam męczyć nie zamierzam [emoji14]

Ja byłam przekonana, że chcę aby móż mąż był przy porodzie. Ale własnie obejrzałam na youtubie film z porodu... Chyba wolę, żeby go tam jednak nie było... Sama też wolę tam nie być :D
Ja w 1 ciąży też oglądałam takie filmiki na YouTube i miałam podobne odczucia do Ciebie. Ale to z boku chyba gorzej wygląda niż jak jesteś główna bohaterką. Dla mnie ta cała koncowka porodu była fajna :D

Dziewczyny przyszla moja fura...stan idealny i leciuyko sie prowadzi. Jestem zadowolona. Kolory w rzeczywistosci ladniejsze.
d656f58dbb4504946d38b26a6cf0acf7.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny :D Kocham czerwony kolor i jeszcze bez tej zaokrąglonej gondoli, no piękny i bardzo w moim guście :)

Cudny :D Kocham czerwony kolor i jeszcze bez tej zaokrąglonej gondoli, no piękny i bardzo w moim guście :)

Ja wlasnie nie za bardzo chcialam "mydelniczke" bardzo mi sie podobaja to fakt ale slyszalam ze dzieciaki szybko wyrastaja (zalezy jaki rozmiar) a ten mi sie trafil za grosze wiec nie wybrzydzalam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dwie przyjaciółki, od początku studiów trzymamy się razem. Myślę, że nie ma takiej rzeczy która by nas poróżnila po tylu latach. Mamy za sobą już rozwód i depresję jednej z nas, stratę mojego synka i obecną trudną ciąże i toksyczny związek trzeciej. Dzieli nas 250 km a dalej my radę. Tylko tęskno do takich spotkań na co dzien... Zostają telefony i messanger.

reklama
Ja w 1 ciąży też oglądałam takie filmiki na YouTube i miałam podobne odczucia do Ciebie. Ale to z boku chyba gorzej wygląda niż jak jesteś główna bohaterką. Dla mnie ta cała koncowka porodu była fajna :D

Właśnie wg. mnie z tych rzeczy co widziałam na filmikach końcówka jest najgorsza. Twoja c**ka eksploduje wyrzucając z siebie małe dziecko całe czerwone i pokryte jakimiś niemiło wyglądającymi rzeczami :D

Do góry