reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaah jakiś czas temu spotkałam sie na miescie z przyjaciółką. I już szłyśmy do metra, najedzone po obiedzie i się nawiazała taka rozmowa:
Ja: Czuję sie strasznie grubo, musze zaczać znowu diete bo inaczej osiągne 100 kg w tej ciąży
S: Nie pie**ol super wyglądasz. Idziemy do cukierni na ciasto i kawe?
Ja: no dobra
:D
Rewelacja[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To się nazywa silna wola :D Zazdroszczę Wam tych przyjaciółek, ja nie mam żadnej :( I mi brakuje czasami pogadania z kimś tak bliskim.

Od następnej wizyty, tak myślę, że skoro teraz mam 5 kwietnia to chyba następna za 3 tygodnie czyli 26 kwietnia, więc urlop od 27go dopiero. Ale bierzemy ślub 21.04 i piątek przed chcę wziąć wolne, do tego 2 dni po urlopu okolicznościowego puls może jeden jeszcze wezmę normalny to w sumie wolne będę miała już prawie tydzień wcześniej.
Ja tez nie mam przyjaciolek. Nawet bliskie kolezanki mnie zawiodly i na prawde nie mam z kim pogadac. Przykre to jest[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny jakie kupujecie ubranka dla maluszków jaki rozmiar 50 czy 56?
I czy pod pajac ubiera sie tez Body z krótkim rękawem czy to juz za dużo bedzie?
Ja 56 mam doslownie kilka sztuk i nie kupuje wiecej. Wszystko zaczynam od 62.
A z tym pajacem to zalezy od pogody czy temp w mieszkaniu. Mozna z body mozna bez[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Moj już widział raz jak wygląda poród [emoji23] swoją powinność zrobił więcej nie chce i tez nie chce go naciskać lepiej niech mnie zobaczy uśmiechnięta trzymająca już w ramionach naszego syna i taki widok niech mu zostanie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie [emoji5] [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Racja :) :*

Ja to w ogóle jak czytam te listy wyprawek dla dziecka to się zastanawiam czy nie mam za mało wszystkiego. Wszędzie piszą o przygotowaniach, praniu, prasowaniu a ja sobie myślę, że to prasowanie to przecież zajmie mi 20 min [emoji14] No bo prać i prasować będę przecież tylko 56 i 62, pieluchy i nic więcej.
Ola to wszystko zalezy jak sie bedziesz czuc. Ja mialam problemy, musialam lezec to i prasowanie zajelo mi sporo czasu[emoji6]
Haha juz wczoraj prasowanie jednego kosza zajelo mi pol dnia, bo co chwile przerwy robilam na odpoczynek i poczytanie forum ( albo w odwrotnej kolejnosci[emoji6])

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja tez nie mam przyjaciolek. Nawet bliskie kolezanki mnie zawiodly i na prawde nie mam z kim pogadac. Przykre to jest[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja mam niby spore grono znajomych, ale też nie wszystko to wyglada jak powinno dlatego czasem mieć to wszystko na dystans.. z reguły jak ktoś coś potrzebuje to wtedy wszyscy pamiętają o naszym istnieniu...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, próbuje chociaż co którąś stronę nadrobić co tam u Was. Całkowicie brakuje mi czasu, żeby być na bieżąco. U mnie w domu od kilku dni szpital, chłopcy na zmianę gorączka, kaszel, wymioty, biegunka itp. Byliśmy dzisiaj u lekarza i to jakiś wirus. Osłuchowo ok, uszy w porzadku, wyniki w normie, wiec leczymy obiawowo. Tak więc dwie marudy mam teraz w domu i obaj cały czas na ręce sie domagają i muszę ich dźwigać. Dobrze, że mój od jutra ma wolne to ich przejmie trochę

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry