reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Melduje się i ja wczoraj spałam od 17-19 potem od 21-6 rano mam taki spadek formy

Dziś oficjalnie zaczęłam 24 tydz i brzuch mam jak dynia ...
wczoraj miałam znów dola z powodu tej zatrzymującej się wody

Ola wózek zajeb... i kolejny raz się przekonałam [emoji4]

Wczoraj kupiłam ta pokrzyw do picia w sklepie zielarskim i gadałam tam z babka i ona mówi ze nie zaleca się ponieważ nie ma żadnych badań w ciazy i skutkach picia ale tak jest z wszystkim generalnie lekarze nie widza przeciwwskazań bo pokrzywa to naturalne zioło woec jedna dziennie szklanka naprwno można wiec kupiłam bo moj lekarz tez mi powiedział żebym Piła ta pokrzywe

Odebrałam dziś wyniki bo mam wizytę o 16:15
HIV nie mam
Kiły nie mam
Krew dobra
Mocz super
Posiew dobry okaz zdrowia [emoji23]
Ale mam pytanie o toxo możecie rzucić okiem bo ja kompletnie się nie znam na wynikach
A nie chce szukać info na necie i głupot czytać
1521185161-6f703c6c12edd834-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wynik oznacza, ze nie chorujesz tetaz na toxo ani nie chorowalas nigdy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Siema :)

@klaudiaa975 powodzenia na wizycie! Jeśli ktoś jeszcze dzisiaj się wybiera to również trzymam kciuki :)

@olaaa7, super że już masz wózek :)

Co to znaczy że ułożony miednicowo..?

Ola, widzę że ty chorowałaś na wózki zanim zachorowałaś na dziecko :D
Miednicowe ulozenie dziecka tzn ze pupa w dol glowa do gory[emoji5] Analogicznie glowkowe glowa w dol[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja mam chyba 1 czy 2 rampersy z tego jeden po siostrzenicy. A np ile myślisz, żeby mieć body z krótkim rękawem i ile z długim z rozmiaru 56?
Nie wiadomo, jaki będzie lipiec, ale moje niemowlę pewnie spędzi większość letnich dni w samym pampersie, także nie będę przesadzać z ilością ubranek. Przy upale czasem nawet bodziak to za dużo, a takie maluszki są strasznie wrażliwe na przegrzanie, lepiej delikatnie okryć tetrą całe ciało, niż pakować w ubrania.

dziewczyny to jest jakas porazka od pon robimy rozmowy kwalifikacyjne na moje stanowiko wierzycie ze nie ma nikogo konkretnego.. albo nie przychodzą albo sa to takie pustaki ze szok.. nie wymagam za duzo z szefem ale musi to byc dziewczyna ogarnieta ktora bedzie umiala gadac z klientami mam pod soba ok 100 firm kazdy mnie zna bo 6 lat juz pracuje wiec musi tez miec dobre gadane z tymi klientami isc na ustepstwa doradzic do tego musi szybko zalapac liczenie metrazu rusztowan nie wiem moze brzmi to groznie ale naprawde nie ma zadnej filozofii jak tak dalej bedzie to pojde urodzic w czasie pracy i wroce zrobic raport dobowy....
Niestety w dzisiejszych czasach nie jest latwo o dobrego pracownika. Oby sie udalo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
U mnie to samo, mój na samą myśl jest blady dlatego nie będę go zmuszać na pewno. Może być ze mną na początku a później niech czeka w bezpiecznym miejscu [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Dokladnie też nie chce jeszcze myśleć co z nim podczas parcia albo pomagać zbierać z podlogi[emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry