reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Musze jednak zamówić laktator może przy okazji butelki ze dwie , i tu pojawia się pytanie jakie ? Lepsze te Avent naturalny, te miałam przy synku (też dwie ) bo karmilam piersią ale zawsze do czegos potrzebne, czy te toomme tipee (chyba źle to napisała )

reklama
Zalezy od wagi prawdopodobnie[emoji13] u mnie jakby mozna bylo to 100 bym dostala hahah

0d1ysek2nd7i49el.png
Przypuszczam że dostanę kilogram glukozy do wypicia skoro to zależy od wagi :D

Z fotelikami, jak ktoś ma swoje auto, to też bym sprawdziła czy pasują do auta, w rożnych autach fotelik jest np. inaczej nachylony, bo to jednak mega ważne w kwestii bezpieczeństwa. W Wawie są miejsca w których sprawdzają i dopasowują foteliki pod kątem auta, pewnie w innych miastach też.
DOKŁADNIE! Jak kupowalismy wózek to chceilismy kupic od razu fotelik. NIe kupujemy żadnego który pasuje do wózka bo te które sa nosidełkiem słabo wypadają w crash testach. I własnie facet Nas pytał jak dłuho jeszcze bedziemy mieli to auto, Ł odpowiedział że max 2 miesiące to facet powiedział, zeby przyjechac juz nowym. Bo może byc tak że do Vectry był by idealny ale w nowym będzie np zły kat nachylenia.

(@Karla88 NIE PATRZ)

@olaaa7 i ogólnie- DaWanda ma sporo rzeczy ciążowych też, ta mega fajna na codzień:

Link do: 1580 SUKIENKA DO KARMIENIA CIĄŻA SUWAKI BEŻ
EJ ZIOMKU! Mnie też ostrzegaj przed takimi rzeczami! Zbrankrutuje :D

Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/
Klaudia ja mam na przedniej i faktycznie te ruchy są jakby tłumione. Jeszcze zależy jak się ułoży. Jak ma nogi na dole to czuję wyraźnie i dość mocno ale jak ma na górze to tylko lekko i ogólnie nie czuję co chwila, raz na jakiś czas.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Też planuję je kupić :)

Aż mam wyrzuty sumienia teraz [emoji28]

Dziewczyny dziś kurier odbiera wózek i fotelik (mam już nr nadania :D ), więc mam nadzieję, że jutro będzie Boże Narodzenie, dzień dziecka i urodziny w jednym :D

Coś mnie głowa zaczęła mulić a tu jeszcze ten endokrynolog :(

Głową to pewnie przez pogodę.... :(
No i czekamy na zdjęcia wózka [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Musze jednak zamówić laktator może przy okazji butelki ze dwie , i tu pojawia się pytanie jakie ? Lepsze te Avent naturalny, te miałam przy synku (też dwie ) bo karmilam piersią ale zawsze do czegos potrzebne, czy te toomme tipee (chyba źle to napisała )
Ja uzywalam tommie tippe i bylam bardzo zadowolona. Ale uzywalam ich dopiero jak skonczylam karmic piersia. Przy piersi uzywalam tylko Calmy z Medeli. I teraz mam tali sam zamiar.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/
Ja też mam na przedniej ścianie i ruchy są,ale szału nie ma;) nie mam też porównania,bo nigdy wcześniej nie byłam w ciąży,ale np.wczoraj prawie nic nie czułam, a dziś już lepiej z ruchami.Myślę,że nie ma powodu do zmartwień:)

reklama
Do góry