reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już będzie tylko lepiej , tygodnie idą do przodu, malutki rośnie i na pewno Twoja szyjka nie dokucza :* ja się czuję rewelacyjnie po wczorajszej wizycie :) teraz czekam na piątek na kolejną :D żeby wszystko było potwierdzone *.*

Trzymaj się .. już chyba 2 godziny minęły , więc koniec ?

Wyczekalysmy te nasze wizyty :) ja magnez mogę brać 2x już a nie 3 :)

Właśnie to A , na początku tak utwardza te zdrobnienia hehe [emoji14] ale mam problem xd

Jak egzamin w sobotę ? Bo nic się nie chwaliłas ?:)
No jak się nie chwalilam[emoji23] Klaudia już mi życzyłaś powodzenia na jazdach[emoji39] ktoś tu ma słaba pamięć [emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie z mloda. Lekarka byla inna, ale mowilam jej jaka sytuacja, ze to takie bardzo malenkie zmiany byly. Sluchala na wsxystkie strony i w roznych pozycjach i nic nie wysluchala[emoji3] Sama widze, ze mniej kasxle, wiec chyba bedzie juz lepiej. Oby przesxlo calkiem do konca tygodnia, bo sie wykoncze siedzac z nia dluzej w domu[emoji6]

A wracajac podeszlysmy na nowy plac zabaw obok moich rodzicow. Po takim siedzeniu w domu nie moglam jej wyciagnac stamtad[emoji6] Tylko ja sama juz ledwo doszlam do autobusu[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze juz lepiej teraz tylko zeby do konca wyzdrowiala. Nie dziwie sie ze nie chciala wracac po takiej "izolacji" domowej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro na 10 rano mam echo serduszka - nie mam złych przeczuć ale jednak na samą myśl o tym badaniu jakoś mi ciężej i chociaż miałam wczoraj wizytę , a serduszko jest już na tyle duże żeby zobaczyć wszystko i na pewno moja ginekolog by niczego nie przeoczyła to jednak się boję ... u mnie to raczej zapobiegawczo no ale jednak ...
mój M odebrany z lotniska , sprawy bankowe powiedzmy , że załatwił i teraz śpi .. w sumie mu się nie dziwię , wstał jakoś około 5 rano więc niech sobie odpocznie :)

@Dorotea. Wszystkiego najlepszego z okazji ur :) spełnienia marzeń , ślicznego , zdrowego maluszka i bezbolesnego - o ile to możliwe - porodu :) 100 lat :)
Kochana napewno wszystko jest ok. Jezeli cos by bylo nie tak to wczesniej by wykryli. Wiec jutro to pewnie jedynie potwierdzenie tego ze maluszek ma sie dokonale.

I jeszcze fotka Hani "od d... strony" [emoji23]

Na filmie było wyraźnie widać wargi sromowe w 3d, więc raczej nic jej nie wyrośnie ;)
aa13c62c0310704f6110c93f571b615e.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Raczej to pewne ze nic nie wyrosnie....pieknie sie Hania pokazala.

Klaudia, mój lekarz czasami też wydaje mi się ignorantem... W zasadzie nie mówił, że to źle ani, że dobrze czy niepokojące, jedynie, że się nie zgadza z wiekiem ciąży. Dodam, że mam pewność jeśli chodzi o to, kiedy doszło do zapłodnienia (30 września) bo miałam owulację wtedy. A potem dłuugi czas celibat więc niemożliwe aby później do tego doszło. 6 października miałam krwawienie, ale bardzo krótkie i skąpe, mój okres jest długi, trwa 7 dni, jest obfite a to może góra 3 dni trwało. To wszystko takie zastanawiające...​
Witaj i gratuluje ciazy[emoji5]
Wiesz co dla mnie to dziwne bardzo te wyliczenia. Owulacja zawsze mogla sie przesunac, ale miesiac to duzo. Poza tym jesli jestes pewna, ze byla 30.09 to niemozliwy jest termin na 16 lipca. Ja mialam owolacje 19.10 i mam yermin na 12.07. Cos tu jest nie tak[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej to pewne ze nic nie wyrosnie....pieknie sie Hania pokazala.

Od początku ciąży się maskowała, nie dało się podejrzeć w ogóle, do 21tc nawet podejrzewać (poza intuicją ;)), więc jak już się pokazała na prenatalnych w 3d, to dokładnie [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry