reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Od początku ciąży się maskowała, nie dało się podejrzeć w ogóle, do 21tc nawet podejrzewać (poza intuicją ;)), więc jak już się pokazała na prenatalnych w 3d, to dokładnie [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mowilam ze dziewczynki wstydliwe sa. Ale dobrze ze sie ujawnila. Znam przypadki ze do porodu nie mozna bylo stwierdzic plci na 100 %
Mamy obrączki :D
Na żywo dużo ładniejsze :)
Zobacz załącznik 842424
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :)
Bardzo ladne i w moim stylu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na mnie coś czeka w paczkomacie, ale muszę czekać do wieczora, aż O będzie wracać do domu... A ja bym już chciała [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziękuję a co myślisz o tej maści?
Link do: BEPANTHEN Maść na ODPARZENIA odpieluszkowe 30g
czy lepiej sudocrem/linomag? i który z nich lepszy?
Bepanthen bardzo dobry. Ja uzywalam Alantanu tak dla zabezpieczenia co ktoras zmiane pieluszki, a po kupie sudocremu.
Generalnie linomag, alantan sa dla zabezpieczenia skory przed mokrym srodowiskiem, natluszczaja. Jak sie pojawi odparzenie to trzeba cos wysuszajacego typu sudocrem, bepanthen.

A tak naprawde kazdemu dziecku co innego moze sluzyc najlepiej. Musisz wyprobowac[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Mowilam ze dziewczynki wstydliwe sa. Ale dobrze ze sie ujawnila. Znam przypadki ze do porodu nie mozna bylo stwierdzic plci na 100 %Bardzo ladne i w moim stylu.

Na prenatalnych trzeba określić, czy narządy płciowe dobrze rozwinięte, więc gdyby się maskowała, to trzeba by powtarzać do skutku [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale znalazlam sobie sposob na szybkie nadrabianie was.....zawsze jak czekam w aucie na dzieciaki pod szkola to was podczytuje.....w domu za duzo zajec.

A tu inne zdj wozka. Jutro kobitka ma wyslac to do piatku bede miala i ogladala.
445c9df63ac67dd704543b20918ca316.jpg
Super wozek. A z jakiej firmy??

0d1ysek2mn7ttb5t.png

Dziewczyny czy Wy bierzecie coś poza standardowymi tabletkami w ciąży? Ja biorę tylko Duphavit Pregna i nic innego i zastanawiam się czy może lepiej czegoś jeszcze nie brać?
Ja biore Pragna Plus, Pregna DHA, magnez, potas i probiotyk.

Karla, właśnie moje cykle zawsze były regularne, więc tym bardziej nie rozumiem...może po prostu taki urok mojego dziecka.. Żadna z was nie miała przypadku, że wiek ciąży odbiegał troszkę od tego jaki powinien być?
Dosc czesto sie zdarza, ze odbiega. Ale nie 4 tygodnie. A nawet jesli tak to niemozliwa jest w takim razie owulacja w tym dniu o ktorym mowisz.

Kurcze ja nie biorę magnezu, ale w sumie mnie nic nie boli, nie mam też skurczy.
Ola jak nic Ci nie dolega to nie ma co brac na sile. Tylko sie cieszyc[emoji3] Ja np. magnez i potas bralam juz przed ciaza ze wzgledu na skurcze nog i latanie oka[emoji6]

reklama
Do góry