reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No zobaczę za tydzień :)

f2w39n7303c24ozn.png
Już dużo nie zostało ☺️

reklama
Ja uwielbiam ostatnio jajecznice☺️
Też zrobiłam :p od Kurek swoiskich :)
Dziękuję :* @klaudiaa975 jakbyś zgadła :p Ostatnio coś przestój w robocie :p
A gdzie pracujesz ? :) ( Wybacz , nie pamiętam )
Witajcie kochane :) ja jeszcze w łóżku ale za chwile wstaje i dziś na śniadanko twarożek mniam mój ulubiony :D a my dalej nie wiemy jak nazwiemy córeczkę czy Lenka czy Julka miała być Melania ale już nam przeszło jakoś :d
A jak dzisiaj się czujesz ?:)
Lenkę mam chrześnice i bardzo ładne imię, Julka też śliczne :) gdyby K już się tak nie wkręcił w Alicję to bym myślała nad Julka, Amelka, Zuzia, Mają i jest jeszcze kilka innych :) ale z tych dwóch , do Ciebie bardziej pasuje córeczka o imieniu Lenka :)
To jak jajka, i nie jajecznica, to może omlet? Albo jajko dla leniwych? [emoji6] ja tak czasem robię ;)
Na małą patelnię daję cebulę, i np dwa plasterki pomidora (albo pieczarki, albo cokolwiek, albo i sama cebula), na to wbijam jajko (ale "dziurawię żółtko :p), na to sól, natka pietruszki, czy co tam mam, jak się w miarę zetnie, to odwracam, a potem tylko" przecinam" na pół i na dwie kromki chleba razowego ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ty z najprostszego śniadania potrafisz zrobić długie danie :D
Helou,

@Darka83, i jak tam po glukozie? @Margana, powodzenia na wizycie z córcią.
Powodzenia na wizytach ogólnie..!

Daj spokój, zgrabniutki!!

HAhahaha :D wyślij do ChPD :D

A Ala po prostu nie wystarczy na codzień?

@oliwka_11, ten w kwiatki to chyba nie dla chłopaka.... a między czerwonym a niebieskim to sama miałabym problem... oba fajne

Sprawdzaj czy domena wolna :D

Ja np. siedzę w pracy i może nic mnie jakoś wybitnie nie boli ale coraz trudniej znaleźć mi wygodną pozycję... a fotel mam niby wielki i profilowany itp... po prostu chyba taki moment w naszym żyicu :)

@oliwka_11, twoje dziecko chyba chwilowo siedzi w piersiach :D @olaaa7 z góry te brzuszki wydają się dużo większe, też mam takie wrażenie..!

@SzczęśliwaCiężarna, jak udały się urodziny?

Ala mi się nie podoba za bardzo :oops:

Cześć dziewczyny. Ja dziś dzień zaczynam od wizyty u lekarza. Rozłożyło mnie choróbsko na całego...
Witam w klubie, idę na 13... od wczoraj kaszle jak gruźlik. Niech mnie przynajmniej osłucha. Mam nadzieję że nie skończę na antybiotyku znowu...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Lenkę mam chrześnice i bardzo ładne imię, Julka też śliczne :) gdyby K już się tak nie wkręcił w Alicję to bym myślała nad Julka, Amelka, Zuzia, Mają i jest jeszcze kilka innych :) ale z tych dwóch , do Ciebie bardziej pasuje córeczka o imieniu Lenka :)

W Mopsie.

W ogóle dziś juz 13 marzec a jeśli ciążę będę miała rozwiązywana 15 czerwca tak jak narazie przewiduje mój lekarz to zostały mi 3 miesiące jej to tak mało :D
Jak szybko zleci :) mi zostały 4 miesiące licząc 15 lipca. Dzisiaj z siostrą przejze ubranka dla córeczki , ciekawe czego mi brakuje :p

Właśnie chyba zostaniemy przy Lence chyba że coś innego nam wpadnie jeszcze do głowy :) od wczoraj czuje się bardzo dobrze oczywiście żeby nie zapeszyc ale jest okej na szczęście jutro badania a w piątek wizyta :)

reklama
Do góry