reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Helou,

@Darka83, i jak tam po glukozie? @Margana, powodzenia na wizycie z córcią.
Powodzenia na wizytach ogólnie..!

Nom strasznie taki jest z rana a wieczorem wydaje mi się ze 2 razy większy :o

Daj spokój, zgrabniutki!!

Ten uczuć gdy zbrakło Ci miejsca na suszarce, ale masz kwietnik po roślinach, które od dawna są martwe bo jesteś ch**ową panią domu...Zobacz załącznik 842367

HAhahaha :D wyślij do ChPD :D

dziękujeeee :**
A masz pomysł na zdrobnienia ?
Bo do takiego maluszka za ciężkie " Alicja "
:rolleyes2: i tak myślę i myślę ;-) ;)

A Ala po prostu nie wystarczy na codzień?

@oliwka_11, ten w kwiatki to chyba nie dla chłopaka.... a między czerwonym a niebieskim to sama miałabym problem... oba fajne

Stworzymy autorski program "Od golonki do kabanosa. Lipcówki wracają do formy" Mówię Wam, będziemy bardziej popularne niż Chodakowska czy inne Lewandowskie :D

Sprawdzaj czy domena wolna :D

Tydzień temu na szkole rodzenia zauważyłam że od siedzenia na krześle przez godzinę boli mnie dół brzucha. Dzisiaj miałam to samo tylko że zajęcia trwały dwie godziny z jedną przerwą (bez tego nie dałabym rady wysiedzieć). Brzuch pobolewał mnie jeszcze z dwie godziny po. Mam ten problem tylko gdy siedzę na krześle a np. jak jadę autem to jest wszystko ok (mam lekko odchylone do tyłu siedzenie). Czy któraś z was też tak miała?

Ja np. siedzę w pracy i może nic mnie jakoś wybitnie nie boli ale coraz trudniej znaleźć mi wygodną pozycję... a fotel mam niby wielki i profilowany itp... po prostu chyba taki moment w naszym żyicu :)

@oliwka_11, twoje dziecko chyba chwilowo siedzi w piersiach :D @olaaa7 z góry te brzuszki wydają się dużo większe, też mam takie wrażenie..!

@SzczęśliwaCiężarna, jak udały się urodziny?

reklama
Też już duże [emoji5]️
Wychodzi na to, że w porównaniu do innych nie tyle duże co ogromne [emoji39] trochę mnie to martwi, ale za tydzień i dwa dni mam wizytę może ten od prenalnych źle zmierzyl [emoji39] przybralam narazie tylko 3kg więc nie wiem

f2w39n7303c24ozn.png

Helou,

@Darka83, i jak tam po glukozie? @Margana, powodzenia na wizycie z córcią.
Powodzenia na wizytach ogólnie..!

Daj spokój, zgrabniutki!!

HAhahaha :D wyślij do ChPD :D

A Ala po prostu nie wystarczy na codzień?

@oliwka_11, ten w kwiatki to chyba nie dla chłopaka.... a między czerwonym a niebieskim to sama miałabym problem... oba fajne

Sprawdzaj czy domena wolna :D

Ja np. siedzę w pracy i może nic mnie jakoś wybitnie nie boli ale coraz trudniej znaleźć mi wygodną pozycję... a fotel mam niby wielki i profilowany itp... po prostu chyba taki moment w naszym żyicu :)

@oliwka_11, twoje dziecko chyba chwilowo siedzi w piersiach :D @olaaa7 z góry te brzuszki wydają się dużo większe, też mam takie wrażenie..!

@SzczęśliwaCiężarna, jak udały się urodziny?
Było bardzo fajnie [emoji16] wesolo

f2w39n7303c24ozn.png

Wychodzi na to, że w porównaniu do innych nie tyle duże co ogromne [emoji39] trochę mnie to martwi, ale za tydzień i dwa dni mam wizytę może ten od prenalnych źle zmierzyl [emoji39] przybralam narazie tylko 3kg więc nie wiem

f2w39n7303c24ozn.png
A Ty duża byłaś jak się urodziłaś? Bo moze będzie dziecko poprostu duże ☺️ a inne wymiary tez wieksze niż tc?

W ogóle dziś juz 13 marzec a jeśli ciążę będę miała rozwiązywana 15 czerwca tak jak narazie przewiduje mój lekarz to zostały mi 3 miesiące jej to tak mało :D

ja bym teraz mogła żyć na białym serze na milion sposobów :p

postanowiłam zmienić lekarza, bo przy tej się czuje w ogóle nie zbadana i nie zaopiekowana. W piątek idę do niej zobaczymy. Koleżanka co do niej chodziła, mówi że usg + fotel za każdym razem i badania z krwi więc zupełnie co inngo niż u mojej. Krew miałam pobieraną w 6 tc raz, ginekologicznie ani razy
Ja też co wizytę fotel i USG a wcześniej ciśnienie i waga. Teraz akurat mam nie robic wynikow na następna wizyte bo jak są dobre to robię co 2

A Ty duża byłaś jak się urodziłaś? Bo moze będzie dziecko poprostu duże [emoji5]️ a inne wymiary tez wieksze niż tc?
Zawsze wychodzi starsze o kilka dni... Ja ważyłam tylko 3500 a facet mój 3800 ... Ja mam 170 cm wzrostu a mój facet 185... Podobno on był długi i chudy jak się urodzil... Ale jednak w czwartek na badaniach w mojego gina było 395gram a we wtorek już 500g i to mnie zastanawia

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry