reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też myślę nad jajecznica, już mnie nudzą te śniadania. Codziennie to samo, nie mam pomysłu. Moze odgrzeje bigos . Heh :p

hahahah nie ma to jak lekkie śniadanko :D

ja bym teraz mogła żyć na białym serze na milion sposobów :p

postanowiłam zmienić lekarza, bo przy tej się czuje w ogóle nie zbadana i nie zaopiekowana. W piątek idę do niej zobaczymy. Koleżanka co do niej chodziła, mówi że usg + fotel za każdym razem i badania z krwi więc zupełnie co inngo niż u mojej. Krew miałam pobieraną w 6 tc raz, ginekologicznie ani razy

Kurde, to faktycznie kijowy lekarz... Myślę że nowy będzie i tak lepszy ;) A z serami mam identycznie- kupiłam sobie nawet topiony, chociaż nie jadłam już mega dawno i to raczej tylko puste kalorie, ale strasznie mi się zechciało w sklepie :tak:

reklama
A może przesuń sobie na wcześniej ?
Martwią mnie te twoje bóle, pewnie tylko rozciaganie albo malutka tak źle leży ale męczysz się już n ok tygodnia :(
Dzieki za zainyetesowanie[emoji5] Mysle, ze to rozciagania, przynajmniej mam taka nadzieje, ze to tylko to. Poczekam juz do wtorku, bo jeszcze przed wizyta musze badania porobic, a nie bardzo mam jak wczesniej, bo siedze w domu z mloda.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślałam też o trójce , ale dopiero teraz w ciąży. Wcześniej jedno lub dwójka i koniec hehe :D może jak będziemy mieć swój dom to wtedy trójka się pomieści :)
A ja zawsze myslalam o dwojce, moze trojce. Jak urodzilam pietwsze to mi przeszlo i 6 lat zajelo zeby w ogole na drugie sie zdecydowac[emoji6] Tak wiec nie ma co planowac poki sie jednego nie ma[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

HAhahaha :D wyślij do ChPD :D

Sprawdzaj czy domena wolna :D
Ja daję pomysły a Ty mówisz jakie kroki należałoby poczynić aby to uskutecznić. Kurde, razem byśmy mogły rządzić światem albo chociaż internetem! :D

Ja wcinam właśnie śniadanko
20180313_100410.jpg

A potem się ogarniam bo lecę na wczesny lunch z koleżankami a potem zakupowe szaleństwo z moim Ł :) Mam nadzieję że jakoś dam radę sie toczyć bo dziś wyglądam już jak wielorybek
20180313_081132.jpg

Na zdjeciu prócz Nas bałagan na toaletce pt. "A gdzie są moje klucze?"
Miłego dnia! :)

Załączniki

• 20180313_100410.jpg
    20180313_100410.jpg
    374 KB · Wyświetleń: 231
  • 20180313_081132.jpg
    20180313_081132.jpg
    314 KB · Wyświetleń: 228
Zakupów nie zaproponuję, a książki pewnie nie możesz poczytać?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Niby mogę jakoś lekko po kryjomu ale i tak nic ze sobą nie mam.

Rozumiem Cię dobrze, ostatnio obcinałam paznokcie u nóg... [emoji3][emoji3]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Też wiem co czujesz, próbowałam depilować nogi to była masakra, niby mogę się schylać ale od razu czuję uciska w żołądku.

Zawsze wychodzi starsze o kilka dni... Ja ważyłam tylko 3500 a facet mój 3800 ... Ja mam 170 cm wzrostu a mój facet 185... Podobno on był długi i chudy jak się urodzil... Ale jednak w czwartek na badaniach w mojego gina było 395gram a we wtorek już 500g i to mnie zastanawia

f2w39n7303c24ozn.png
Mali nie jestescie to dziecko tez moze byc duze ale trochę duży przeskok z tą waga pewnie ktorys się pomylił

reklama
Ja daję pomysły a Ty mówisz jakie kroki należałoby poczynić aby to uskutecznić. Kurde, razem byśmy mogły rządzić światem albo chociaż internetem! :D

Ja wcinam właśnie śniadanko Zobacz załącznik 842398
A potem się ogarniam bo lecę na wczesny lunch z koleżankami a potem zakupowe szaleństwo z moim Ł :) Mam nadzieję że jakoś dam radę sie toczyć bo dziś wyglądam już jak wielorybek Zobacz załącznik 842399
Na zdjeciu prócz Nas bałagan na toaletce pt. "A gdzie są moje klucze?"
Miłego dnia! :)

Musimy w końcu ogarnąć to spotkanie..! ;) Miłego dnia- i wyglądasz w lustrze ekstra- albo za bardzo narzekasz albo dobre lustro :-D:-D:-D

Niby mogę jakoś lekko po kryjomu ale i tak nic ze sobą nie mam.

Ola, ja miałam kiedyś taką pracę w której nic się nie działo między sezonami (ubezpieczenia zdrowotne, więc albo narty albo wakacje) i czytałam sobie książki ściągnięte w PDFie na kompie- sprawiałam na bank wrażenie bardzo zapracowanej :D

Do góry