reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Gratuluję Też ich używałam były Ok ..Gratuluję

hchygzu3k7rw3nxc.png
Nawet na mamaginekolog znalazłam informacje o nich czyli nie są aż tak zle :-) Link do: Torba do porodu - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Screenshot_2018-03-12-17-34-53.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-12-17-34-53.png
    Screenshot_2018-03-12-17-34-53.png
    68 KB · Wyświetleń: 323
reklama
Kurczę dziewczyny nie wiem czy jestem w stanie odpisac na wszystko co bym chciała ☺️ oczywiście Klaudia gratuluję córeczki. @taycia super, że lozysko się podnioslo i wszystko dobrze i Joanna gratuluję synusia dobra masz intuicję☺️ @żabila faktycznie idą lep w lep ciekawe ile na koncu beda wazyc☺️ moja córcia się dzisiaj tak wierciła, że jak pani doktor zaczynała usg była główka na dole a jak kończyła już główka do gory☺️

Gratuluję! :D [emoji106]

A poza tym - a nie mówiłam? [emoji14]
Te nasze lipcowe dziewczynki jakoś tak bardziej wstydliwe są, i dłużej się maskują ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Miałyście intuicję :p ja do ostatniego przyłożenia na USG myślałam , że powie " chłopczyk " ale jednak nie :) jeszcze jak potwierdzi drugi lekarz w piątek na polowkowym to będzie super. Chyba rzadko się zdarza , że się dwóch lekarzy myli ?

* K zapowiedziem wieczorem , że na pewno na jednym się nie skończy bo ja mam.ochote ostatnio na synka :D hehe :p

Trzymam kciuki [emoji106]
No i szkoda, że będę miała daleko ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dla Was darmowe porady online. Z resztą zawsze staram się pomóc jak mogę. Non stop mam telefony z prośbą o poradę w tej czy innej kwestii od znajomych, ich znajomych i tak mój numer wiecznie krąży a telrfon dzwoni.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zmierzył szyjkę nie dopochwowo tylko przez brzuch. I 37mm. Ciekawe , czy na polowkowym to potwierdzi lekarz.

A jeszcze mi powiedział , że nic złego nie widzi ale ze łożysko jest coś tam.. kurde, tak mówił , że nie zrozumiałam a byłam w ciężkim szoku *.* Na polowkowym muszę dopytać co z tym moim lozyskiem :)

@Darka83 fajny pomysł na biznes. W moim mieście też mam takie centrum. Byłam tam na warsztatach z chustonoszenia i wybieram się do fizjoterapeuty już po porodzie :)

W chwili obecnej nie pracuję czynnie jako doula. To zawsze bylo dodatkowe zajęcie. Obecnie ba zwolnieniu nie wolno mi nigdzie pracowacr ale po porodzie planuję orworzycr takie centrum dla kobiet w ciąży i po porodzie. Szkola rodzenia, gimnastyka, fizjoter, doradca laktacyjny, polozna, doula, pwdiatra i psycholog. Taki kompleks dla kobiet. Tego w Polsce brakuje. Często mamy zostają.same z problemami a wujek google nie zawsze.daje dobre odpowiedzi.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A w jakim mieście?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry