reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Gratuluję Też ich używałam były Ok ..Gratuluję

hchygzu3k7rw3nxc.png
Nawet na mamaginekolog znalazłam informacje o nich czyli nie są aż tak zle :-) Link do: Torba do porodu - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Screenshot_2018-03-12-17-34-53.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-12-17-34-53.png
    Screenshot_2018-03-12-17-34-53.png
    68 KB · Wyświetleń: 319
reklama
Kurczę dziewczyny nie wiem czy jestem w stanie odpisac na wszystko co bym chciała ☺️ oczywiście Klaudia gratuluję córeczki. @taycia super, że lozysko się podnioslo i wszystko dobrze i Joanna gratuluję synusia dobra masz intuicję☺️ @żabila faktycznie idą lep w lep ciekawe ile na koncu beda wazyc☺️ moja córcia się dzisiaj tak wierciła, że jak pani doktor zaczynała usg była główka na dole a jak kończyła już główka do gory☺️

Gratuluję! :D [emoji106]

A poza tym - a nie mówiłam? [emoji14]
Te nasze lipcowe dziewczynki jakoś tak bardziej wstydliwe są, i dłużej się maskują ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Miałyście intuicję :p ja do ostatniego przyłożenia na USG myślałam , że powie " chłopczyk " ale jednak nie :) jeszcze jak potwierdzi drugi lekarz w piątek na polowkowym to będzie super. Chyba rzadko się zdarza , że się dwóch lekarzy myli ?

* K zapowiedziem wieczorem , że na pewno na jednym się nie skończy bo ja mam.ochote ostatnio na synka :D hehe :p

Trzymam kciuki [emoji106]
No i szkoda, że będę miała daleko ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dla Was darmowe porady online. Z resztą zawsze staram się pomóc jak mogę. Non stop mam telefony z prośbą o poradę w tej czy innej kwestii od znajomych, ich znajomych i tak mój numer wiecznie krąży a telrfon dzwoni.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zmierzył szyjkę nie dopochwowo tylko przez brzuch. I 37mm. Ciekawe , czy na polowkowym to potwierdzi lekarz.

A jeszcze mi powiedział , że nic złego nie widzi ale ze łożysko jest coś tam.. kurde, tak mówił , że nie zrozumiałam a byłam w ciężkim szoku *.* Na polowkowym muszę dopytać co z tym moim lozyskiem :)

@Darka83 fajny pomysł na biznes. W moim mieście też mam takie centrum. Byłam tam na warsztatach z chustonoszenia i wybieram się do fizjoterapeuty już po porodzie :)

W chwili obecnej nie pracuję czynnie jako doula. To zawsze bylo dodatkowe zajęcie. Obecnie ba zwolnieniu nie wolno mi nigdzie pracowacr ale po porodzie planuję orworzycr takie centrum dla kobiet w ciąży i po porodzie. Szkola rodzenia, gimnastyka, fizjoter, doradca laktacyjny, polozna, doula, pwdiatra i psycholog. Taki kompleks dla kobiet. Tego w Polsce brakuje. Często mamy zostają.same z problemami a wujek google nie zawsze.daje dobre odpowiedzi.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A w jakim mieście?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry