reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To chyba bardzo różnie jest... ja karmiłam młodego 3 mce i chyba jak przestałam wróciła. A co do stringów itp. to coś w tym jest... ja zawsze chodziłam na depilację bikini woskiem ale po porodzie przez dłuższy czas wolałam żeby nikt mi tam nie gmerał :D Stringi też odwiesiłam na kołek :) Raczej takie bardziej tanga noszę...

Współczuję tego siedzenia... ja w weekend też mialam kryzys, M. mnie denerwował mega :confused2: Bycie w ciąży wcale nie pomaga w empatii jak się okazuje. Ale ok, sobota była najgorsza, jakoś przeszło...

Sexy!!! :D

@Peugeotka36, @ani_anita, super że urodziny się udały! Ania jakieś zdjęcia? :D

No na szybko to I w rajtkach huhu juz mnie znacie[emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki czekam wlasnie w poczekalni na swoja kolej do lekarza i jestem ciekawa jak lozysko i ciesze sie ze zobacze Tymka.caly weekend nie mialam czasu na forum c.d. mielismy skladania mebli pokoj prawie gotowy tylk dodatki jeszcze
Kciuki zaciśnięte :)
Tak 3 chłopczyk :) lekarz tak bardziej przypadkiem się wygadał, powiedział coś w stylu, że taki uparty królewicz się trafił i współpracować nie chce...
Hehe, śmiesznie się wygadał. Ale przez przypadek :( ważne , że zdrowy :)
Wiedziałam :D gratki kochana !

@kinga30 super że wszystko oki :*

Dziękuje !:* Wyczulyscie moja księżniczkę :)
Gratuluję Też ich używałam były Ok ..Gratuluję

hchygzu3k7rw3nxc.png

Dziękuje :)

Już jestem po :) szyjka prawie 4cm. Łożysko na przedniej ( nie pamiętam czy to lepiej ? )
Zdrowiu takie dzieciątko, wszytko na swoim miejscu i ...

DZIEWCZYNKA !!!!!!! <<3
Gratuluję! :D [emoji106]

A poza tym - a nie mówiłam? [emoji14]
Te nasze lipcowe dziewczynki jakoś tak bardziej wstydliwe są, i dłużej się maskują ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Już po wizycie. Wszystko dobrze,z wymiarów kość udową 20+5 a glowka 20+4 a jestem dzisiaj 21+5 czyli tak jak powinno byc. Waga 520g. No i potwierdzona 100 procentowa dziewczynka [emoji5]

Mój synek w tym samym czasie 540. Więc prawie łeb w łeb idą [emoji3]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W sumie wszystko prawie gotowe. Ludzie dograni, lokal upatrzony, jeszcze troszkę kasy brakuje. Znalazłam kilku specjalistów, ktorzy podobnie widzą sprawę hak ja i chcą współpracować. Niestety kontrakt na.NFZ jest nie do zdobycia (choć jest sposób ale obecnie w fazie rozmów). Na chwilę obecną będą to usługi płatne ale bez zdzierania kasy z kobiet. Full specjalistów zgodziło sie dosłownie na prace w ramach wolontariatu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji106]
No i szkoda, że będę miała daleko ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry