reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To chyba bardzo różnie jest... ja karmiłam młodego 3 mce i chyba jak przestałam wróciła. A co do stringów itp. to coś w tym jest... ja zawsze chodziłam na depilację bikini woskiem ale po porodzie przez dłuższy czas wolałam żeby nikt mi tam nie gmerał :D Stringi też odwiesiłam na kołek :) Raczej takie bardziej tanga noszę...

Współczuję tego siedzenia... ja w weekend też mialam kryzys, M. mnie denerwował mega :confused2: Bycie w ciąży wcale nie pomaga w empatii jak się okazuje. Ale ok, sobota była najgorsza, jakoś przeszło...

Sexy!!! :D

@Peugeotka36, @ani_anita, super że urodziny się udały! Ania jakieś zdjęcia? :D

No na szybko to I w rajtkach huhu juz mnie znacie[emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki czekam wlasnie w poczekalni na swoja kolej do lekarza i jestem ciekawa jak lozysko i ciesze sie ze zobacze Tymka.caly weekend nie mialam czasu na forum c.d. mielismy skladania mebli pokoj prawie gotowy tylk dodatki jeszcze
Kciuki zaciśnięte :)
Tak 3 chłopczyk :) lekarz tak bardziej przypadkiem się wygadał, powiedział coś w stylu, że taki uparty królewicz się trafił i współpracować nie chce...
Hehe, śmiesznie się wygadał. Ale przez przypadek :( ważne , że zdrowy :)
Wiedziałam :D gratki kochana !

@kinga30 super że wszystko oki :*

Dziękuje !:* Wyczulyscie moja księżniczkę :)
Gratuluję Też ich używałam były Ok ..Gratuluję

hchygzu3k7rw3nxc.png

Dziękuje :)

Już jestem po :) szyjka prawie 4cm. Łożysko na przedniej ( nie pamiętam czy to lepiej ? )
Zdrowiu takie dzieciątko, wszytko na swoim miejscu i ...

DZIEWCZYNKA !!!!!!! <<3
Gratuluję! :D [emoji106]

A poza tym - a nie mówiłam? [emoji14]
Te nasze lipcowe dziewczynki jakoś tak bardziej wstydliwe są, i dłużej się maskują ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Już po wizycie. Wszystko dobrze,z wymiarów kość udową 20+5 a glowka 20+4 a jestem dzisiaj 21+5 czyli tak jak powinno byc. Waga 520g. No i potwierdzona 100 procentowa dziewczynka [emoji5]

Mój synek w tym samym czasie 540. Więc prawie łeb w łeb idą [emoji3]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W sumie wszystko prawie gotowe. Ludzie dograni, lokal upatrzony, jeszcze troszkę kasy brakuje. Znalazłam kilku specjalistów, ktorzy podobnie widzą sprawę hak ja i chcą współpracować. Niestety kontrakt na.NFZ jest nie do zdobycia (choć jest sposób ale obecnie w fazie rozmów). Na chwilę obecną będą to usługi płatne ale bez zdzierania kasy z kobiet. Full specjalistów zgodziło sie dosłownie na prace w ramach wolontariatu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji106]
No i szkoda, że będę miała daleko ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry