reklama
W chwili obecnej nie pracuję czynnie jako doula. To zawsze bylo dodatkowe zajęcie. Obecnie ba zwolnieniu nie wolno mi nigdzie pracowacr ale po porodzie planuję orworzycr takie centrum dla kobiet w ciąży i po porodzie. Szkola rodzenia, gimnastyka, fizjoter, doradca laktacyjny, polozna, doula, pwdiatra i psycholog. Taki kompleks dla kobiet. Tego w Polsce brakuje. Często mamy zostają.same z problemami a wujek google nie zawsze.daje dobre odpowiedzi.Darka, super, że wśród nas jest doula! Tak z ciekawości, to którego miesiąca zamierzasz pracować/pracowałaś jako doula?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jola92
Fanka BB :)
Super pomysł!W chwili obecnej nie pracuję czynnie jako doula. To zawsze bylo dodatkowe zajęcie. Obecnie ba zwolnieniu nie wolno mi nigdzie pracowacr ale po porodzie planuję orworzycr takie centrum dla kobiet w ciąży i po porodzie. Szkola rodzenia, gimnastyka, fizjoter, doradca laktacyjny, polozna, doula, pwdiatra i psycholog. Taki kompleks dla kobiet. Tego w Polsce brakuje. Często mamy zostają.same z problemami a wujek google nie zawsze.daje dobre odpowiedzi.
Hej dziewczynki czekam wlasnie w poczekalni na swoja kolej do lekarza i jestem ciekawa jak lozysko i ciesze sie ze zobacze Tymka.caly weekend nie mialam czasu na forum c.d. mielismy skladania mebli pokoj prawie gotowy tylk dodatki jeszcze
W sumie wszystko prawie gotowe. Ludzie dograni, lokal upatrzony, jeszcze troszkę kasy brakuje. Znalazłam kilku specjalistów, ktorzy podobnie widzą sprawę hak ja i chcą współpracować. Niestety kontrakt na.NFZ jest nie do zdobycia (choć jest sposób ale obecnie w fazie rozmów). Na chwilę obecną będą to usługi płatne ale bez zdzierania kasy z kobiet. Full specjalistów zgodziło sie dosłownie na prace w ramach wolontariatu.Super pomysł!
joanna4258
Gratuluję synka. Z tego co kojarzę to 3 chłopak tak? Szkoda, że lekarz nie zapytał czy chcesz wiedzieć.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak 3 chłopczyk lekarz tak bardziej przypadkiem się wygadał, powiedział coś w stylu, że taki uparty królewicz się trafił i współpracować nie chce...
joanna4258
W sumie wszystko prawie gotowe. Ludzie dograni, lokal upatrzony, jeszcze troszkę kasy brakuje. Znalazłam kilku specjalistów, ktorzy podobnie widzą sprawę hak ja i chcą współpracować. Niestety kontrakt na.NFZ jest nie do zdobycia (choć jest sposób ale obecnie w fazie rozmów). Na chwilę obecną będą to usługi płatne ale bez zdzierania kasy z kobiet. Full specjalistów zgodziło sie dosłownie na prace w ramach wolontariatu.
super
No to ładna ekipę męska masz Moja znajoma ma az 5 synówTak 3 chłopczyk lekarz tak bardziej przypadkiem się wygadał, powiedział coś w stylu, że taki uparty królewicz się trafił i współpracować nie chce...
reklama
G
gosc12
Gość
Wstawiła byś na grupę z zakupami , nazwy ?Uwaga na niektórych oddziałach położne gonią za jakiekolwiek majtki. Nawet siatkowe. Nie wolno i już. Rana ma być jak.najczesciej wietrzona. Prawda jest taka że większość z Was będzie nacieta w różny sposób bądź pęknie samoistnie w różnym stopniu. I będą szwy. Wtedy większość bielizny drażni masakrycznie. Jako doula polecam podklady na łóżko, majtki siatkowe tylko wtedy kiedy jest potrzeba i wietrzenie w pozycji leżącej, nogi ugiete i dostęp swiezego powietrza. Do podmywania tantum rosa od razu lepiej mieć. I podmywac z butelki po wodzie z.dziubkiem. osuszyc recznikiem papierowym i wietrzyc wietrzyc. Podklady poporodowe absorgyn, hartmann, semi. Byle nie bella mama.
Super !!:*Już po wizycie. Wszystko dobrze,z wymiarów kość udową 20+5 a glowka 20+4 a jestem dzisiaj 21+5 czyli tak jak powinno byc. Waga 520g. No i potwierdzona 100 procentowa dziewczynka
A ja zapomniałam z tego wszystkiego spytać ile ważyA moja szyjka też długa i pozamykana
Odczarowalam Cię płcią mojego dziecka haha . Dziękuje :***No to 1 raz w życiu zgadlam płeć Już nie jestem takim niezawodnym prorokiem, że zawsze zgaduje na opak haha Gratuluję córki, a łożysko na przedniej ścianie oznacza tylko słabsze odczuwanie ruchów
Już oszaleli dziękuje !:*No gratulacje !!! Super wiadomości, czyli proszę mnie nie słuchać bo ja obstawiałam choposzka chyba wszyscy oszaleją z radości !!
Dziękuje !:* I gratuluję również kochana :*Gratuluje z calego serducha.
Kinga30 - super. Gratuluje coreczki.
I ja po wizycie.
Filipek zostal Filipkiem
Rozwija sie idealnie . Serduszko,mozg,narzady wewnetrzne pieknie rozwiniete. I o dziwo lozysko poszlo ladnie do gory i nie lezy juz z przodu.
Hurra.
Podziel się: