reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Już jestem po :) szyjka prawie 4cm. Łożysko na przedniej ( nie pamiętam czy to lepiej ? )
Zdrowiu takie dzieciątko, wszytko na swoim miejscu i ...

DZIEWCZYNKA !!!!!!! <<3
Łożysko na przedniej nie jest niczym złym. Tylko słabiej ruchy czuć. Super że wszystko ok. Szyjka książkowa. I tak ma byc !!!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślałam że to forum jest też po to by dawać sobie wskazówki, dzielić się doświadczeniami itp. Nikt Ci nie narzuca co masz robić ale Twoje komentarze lekko nieprzyjemne są. Nie musisz korzystać z mojej wiedzy i doświadczenia ale kultura nakazuje jej poszanowanie a nie emotikony z wywalonym językiem.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże dziewczyno po co te nerwy jakby każdy tak patrzył na emotikony czy są z wielkim uśmiechem czy językiem to co to by było. .a czy ja mówię że ktoś mi narzuca coś tylko napisałam ze jak je używałam to nic mi się po nich nie działo. . Po co te nerwy. .

Już jestem po :) szyjka prawie 4cm. Łożysko na przedniej ( nie pamiętam czy to lepiej ? )
Zdrowiu takie dzieciątko, wszytko na swoim miejscu i ...

DZIEWCZYNKA !!!!!!! <<3
No to 1 raz w życiu zgadlam płeć :D Już nie jestem takim niezawodnym prorokiem, że zawsze zgaduje na opak haha :) Gratuluję córki, a łożysko na przedniej ścianie oznacza tylko słabsze odczuwanie ruchów :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pogoda... Hania też coś senna...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Paulinka też dziś mniej szaleje niż zwykle.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry