reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No mój na szczęście się grzecznie słucha i nie drzemie cały czas [emoji14] Zdążył mnie już obkopać delikatnie :D Ale czekam z utęsknieniem już na te mocniejsze kopniaczki, które będzie widać przez brzuch i które M poczuje.
Przypomnę, jak będziesz narzekać, ze boli jak kopie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny ja juz po. Wpierw lekarz pytal czy znam plec woec ja pale frana ze nie....to patrzy patrzy mowi ze dziewczynka,ja na to ok . oglada robi pomiary i nagle a to co .....jednak siusiak jest. Czyli zostaje chlopiec. Rosnie kopie ....i wazy juz 490g.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super , że wszystko oki

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie dlatego prenatalne robie gdzie indziej prywatnie a nie tu w przychodni. Patrzyl z profilu nic nie sterczalo to powiedział ze dziewczynka a jak mlody sie obrocil i rozkraczyl to pieknoe bylo widac siurka

Dobrze, że mamy dużo usg w ciąży i u różnych lekarzy je wykonuje :)

f2w39n7303c24ozn.png

To ja mam tak samo czasem zdarzy się, że poczuje mocniej ale to najczęściej właśnie jak jestem ubrana albo leżę pod kołdrą w łóżku [emoji14] i jak już ją odsłonię albo dźwignę sweter to jest cisza [emoji28]
O to to mam to samo dokładnie [emoji16] a jak wezmę telefon do ręki i włączę kamerę to już nawet małych nie ma

f2w39n7303c24ozn.png

Część dziewczyny.
Nigdy Was nie nadrobię, więc tylko z informacją przyszłam, że jestem po USG. (następne 11.04).
Więc tak jest 20t3d, 340g, 140/min, szyjka 40mm.
No i SYN :)
Ale mam się zgłaszać na mierzenie szyjki, bo nie wiadomo co było powodem mojego przedwczesnego porodu, więc będziemy kontrolować.
Gratulacje synusia :)

Ja to teraz to mam pore blotna....takie uroki mieszkania na wsi. Na podworko nie wjade autem bo juz nie wyjade. Kalosze do polowy sie topia. Trzeba cos pomyslec jak to obeschnie.

Mam to samo błoto straszne wczoraj utonelam i szwagierki szwagier pomagał wyjechać a u teściowej zostawiłam adidasa w błocie ale mieli ze mnie ubow bo oczywiście but został A ja krok do przodu [emoji23][emoji23][emoji23]

3jgxskjo51j6485i.png

reklama
Do góry