reklama
Dokładnie...Jak ja byłam 3 razy w szpitalu to już strach było nie mieć spakowanej
A ja właśnie kupiłam herbaciarkę
Wkurzają mnie herbaty, które nie mieszczą się w szafce [emoji23]
Zwykle piłam liściaste zielone, i się mieściły, teraz więcej ziół, w dodatku ekspresówki, w zwykłych kartonikach, więc zamówiłam sobie herbaciarkę z 8 przegródkami (melisa, mięta, pokrzywa, lipa, koper, rumianek, świetlik, i zobaczę co jeszcze )
Do tego taką samą dla O, bo lubi owocowe herbaty
I jeszcze przy okazji 3 [emoji23] jak już płacę za przesyłkę, to będę miała prezenty dla paru osób
Z zewnątrz pobawię się z wypalaniem (wypalarka od listopada leży w półce, nie miałam odwagi wziąć jej do łóżka [emoji23]), na to lakierobejca, w środku surowe drewno, a wnętrze klapki pomalowane tablicówką - żebym mogła podpisać, co za herbata w której przegródce, i potem w razie czego to zmienić
Trzymam kciuki, żebyśmy obie zdążyły, nim dogoniDzien dobry!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
@kinga30 nie przejmuj sie dziwnymi komentarzami, dobrze ze masz wsparcie w swoim mężu
Ja bede kupować zwykle bawełniane "babciowe" majtki w dużym rozmiarze, zeby podkłady sie zmieściły, położna mi mówiła ze zamiast tych siateczkowych moge wlasnie takie zabrac.
@_agnieszka_ my tez planujemy kolejne dziecko i jestem w bardzo podobnej sytuacji, mnie tez kalendarz goni
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Musi byc dobrze...masz tu taki arsenal wsparcia i zrozumienia ze inaczej byc nie moze. Najważniejsze ze maluszek w brzuszku to sie teraz tylko liczy.Ogarniam się Kiniu i tłumaczę sama sobie , że musi być wszystko dobrze[emoji8] [emoji8] A jak Twoje samopoczucie dziś?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Agatka29
Fanka BB :)
A możesz jakieś polecić? Bo ja jestem zielona w temacie
Super a kiedy jedziecie i gdzie?
Ola ja kupowałam w aptece były takie zwykłe z siateczki ,i tam w środku są dwie sztuki zwykle i spodenkowe ,ja miałam 3 paczki a później już w swoich chodziłam czyli koło tyg w tych majtkach cis takiegoA możesz jakieś polecić? Bo ja jestem zielona w temacie
Super a kiedy jedziecie i gdzie?
Załączniki
SzczęśliwaCiężarna
No niestety to dopiero marzec a przysłowia z marca i kwietnia się zawsze sprawdzają niestety i zimy zawsze trochę jeszcze jest, ale babeczki nie ma co się martwić wiosna tuz tuż to już nie jest listopad [emoji16] a niedługo mamy z pół roku jak ze sobą piszemyNo naprawdę było pieknie, my już powskakiwalismy w wiosenne ciuchy a tu jeszcze zime zapowiadają:/ ja już bym mogła cały czas tak mieć jak bylo wczoraj [emoji5]️
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja to teraz to mam pore blotna....takie uroki mieszkania na wsi. Na podworko nie wjade autem bo juz nie wyjade. Kalosze do polowy sie topia. Trzeba cos pomyslec jak to obeschnie.No niestety to dopiero marzec a przysłowia z marca i kwietnia się zawsze sprawdzają niestety i zimy zawsze trochę jeszcze jest, ale babeczki nie ma co się martwić wiosna tuz tuż to już nie jest listopad [emoji16] a niedługo mamy z pół roku jak ze sobą piszemy
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Karla dzięki słońce ale ja dopiero w lipcu mam urodzinki [emoji14] dziś to nasza Justa ma urodziny [emoji23]Onaszczesliwa kochana wszystkiego najnajnaj lepszego
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agatka29
Pochwał sie lubię takie rzeczyDokładnie...
A ja właśnie kupiłam herbaciarkę
Wkurzają mnie herbaty, które nie mieszczą się w szafce [emoji23]
Zwykle piłam liściaste zielone, i się mieściły, teraz więcej ziół, w dodatku ekspresówki, w zwykłych kartonikach, więc zamówiłam sobie herbaciarkę z 8 przegródkami (melisa, mięta, pokrzywa, lipa, koper, rumianek, świetlik, i zobaczę co jeszcze )
Do tego taką samą dla O, bo lubi owocowe herbaty
I jeszcze przy okazji 3 [emoji23] jak już płacę za przesyłkę, to będę miała prezenty dla paru osób
Z zewnątrz pobawię się z wypalaniem (wypalarka od listopada leży w półce, nie miałam odwagi wziąć jej do łóżka [emoji23]), na to lakierobejca, w środku surowe drewno, a wnętrze klapki pomalowane tablicówką - żebym mogła podpisać, co za herbata w której przegródce, i potem w razie czego to zmienić
Podziel się: