reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jeśli mogę doradzić to te z gumką na nogawce mi się bardzo podsuwały do góry i były niewygodne
A możesz jakieś polecić? Bo ja jestem zielona w temacie :p

przerażacie mnie z tym torbami do szpitala spakowanymi naprawę przeraziłyście mnie

20 tc robi się poważnie :p nie mogę się doczekać ruchów lokatora :D
zarezerwowałam właśnie nocleg nad morzem :D cieszę się jak głupia :)
Super a kiedy jedziecie i gdzie? :)

przerażacie mnie z tym torbami do szpitala spakowanymi naprawę przeraziłyście mnie

20 tc robi się poważnie :p nie mogę się doczekać ruchów lokatora :D
zarezerwowałam właśnie nocleg nad morzem :D cieszę się jak głupia :)
Jak ja byłam 3 razy w szpitalu to już strach było nie mieć spakowanej

ola, jedziemy do Ustronia Morskiego 28.04-5.05 :D z teściami :)
Super! zazdroszczę :) My od 22 do 24 kwietnia na krótki weekend poślubny do Frenstat w Czechach :)

@SzczęśliwaCiężarna Wszystkiego Najlepszego Kochana :* Zdrowego Malenstwa i szybkiego porodu :)
To i ja dołączę do życzeń na forum :) A co mi tam, od przybytku głowa nie boli więc masz i tu i na fb :D Kochana wszystkiego naj, żeby spełniły się Twoje marzenia, żeby kruszynka była zdrowiutka a Ty żebyś szczęśliwi dotrwała do lipca :*

Boze jak wy produkujecie z rana. Wlasnie czekam pod gabinetem . i co pomyslilam godziny....nosz....cala ja ale dobrze ze na 9.40 mam to tylko 20 minut czekania. Plus do tego opóźnienie jakie jest.

Trzymam kciuki za wizyty mam chwile to was nadrobie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Boze jak wy produkujecie z rana. Wlasnie czekam pod gabinetem . i co pomyslilam godziny....nosz....cala ja ale dobrze ze na 9.40 mam to tylko 20 minut czekania. Plus do tego opóźnienie jakie jest.

Trzymam kciuki za wizyty mam chwile to was nadrobie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wizytę [emoji110]

reklama
@SzczęśliwaCiężarna wszystkiego najlepszego :-* :-)
Dziękuję bardzo [emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry