reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też ostatnio muszę częściej się smarować. Ale na ciele nie wygląda to tak źle a nawet tragicznie jak między palcami u dloni.. czerwone, suche i aż piecze. I nic nie działa, żeby nawilzyc te miejsca :(
Na prawej dłoni miałam to samo... Suche i czerwone między palcami i nawet na palcach od strony wewnętrznej ... Miałam tak co roku zimą bo nie dość, że zimno to jeszcze od mycia wszystkiego prawa ręka ... Ale jakoś od pół miesiąca zniknęło i jedynie smarowałam balsamem na brzuch palmersa

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja to teraz to mam pore blotna....takie uroki mieszkania na wsi. Na podworko nie wjade autem bo juz nie wyjade. Kalosze do polowy sie topia. Trzeba cos pomyslec jak to obeschnie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Lubię oglądać "Nasz nowy dom" i tam żeby móc wjechać na podwórko z maszynami wysypali przed dom takie kamyki i dzięki temu poradzili sobie z błotem :) pewnie to nie jest tanie, ale chyba tańsze niż polbruk :)

f2w39n7303c24ozn.png

Lubię oglądać "Nasz nowy dom" i tam żeby móc wjechać na podwórko z maszynami wysypali przed dom takie kamyki i dzięki temu poradzili sobie z błotem :) pewnie to nie jest tanie, ale chyba tańsze niż polbruk :)

f2w39n7303c24ozn.png
A wiem o ktory odcinek ci nawet chodzi. No kostkę mamy kolo domu i altany i chodnik dzięki temu właśnie mamy dojscie bo inaczej nawet to nawet z ulicy wejsc do domu nie bylo by jak. Mamy kupic tluczen drogowy ze 20 ton. I to wysypac. Tylko bajoro musi wpierw zginac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Smutne, niby to z troski bo się boi bo 3 cięcie, 3 ciąża ale mówienie teraz, że mam za dużo nie tyc bo mi się blizna rozejdzie to takie trochę dołujące. Dobrze, że moj maz ma optymizm i on zawsze uwaza, że wszystko będzie dobrze i sobie poradzimy[emoji5]️
Masz wspaniałego męża i to jest najważniejsze :) wierze, że bliscy chcą dobrze, ale po prostu czasem coś się powie bez przemyślenia...

f2w39n7303c24ozn.png

Szczesliwa Ciezarna - wszystkiego najcudowniejszego w Dniu Urodzin!!

Trzymam dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty.
U mnie jeszcze 5 h czekania.
Milego dnia!

reklama
Do góry