reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny Wy już pakujecie torbę do szpitala? Bo zgłupiałam i się zastanawiam czy też powinnam o tym pomyśleć. Doradźcie co powinnam w ogóle ze sobą zabrać i jakie kosmetyki i art. higieniczne kupić dla siebie i dziecka do szpitala i do domu.
Dla siebie mam torbę od stycznia ;)
Poza tym, co normalnie byś wzięła do szpitala, to np podkłady higieniczne, majtki siatkowe itd - coś było w wątku wyprawkowym, ale tego asortymentu jeszcze nie mam ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

To nie znaczy, że teraz też tyle będziecie musieli czekać :) Oj tam sporo... M ma w tym roku 39 :)
O też ma w kwietniu 39 ;)
Ale to jednak wiek kobiety jest ważniejszy w tym wypadku ;)
Mam nadzieję, że tym nie będę musiała znowu tyle czekać, po porodzie ogarnąć nadżerkę, i będzie można myśleć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Między 7 a 10 lipca chociaż wszyscy mi wroza na 2.07 , tak im się ta data podoba i to już kolejna osoba tak czuje ,a malutki jest o tydzień większy także kto wie może trafia :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To podobnie do mnie :) Ja mam i z OM i z USG na 9 lipca :)

O też ma w kwietniu 39 ;)
Ale to jednak wiek kobiety jest ważniejszy w tym wypadku ;)
Mam nadzieję, że tym nie będę musiała znowu tyle czekać, po porodzie ogarnąć nadżerkę, i będzie można myśleć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja w tym roku kończę w lipcu 31 więc te 4 lata różnicy między nami to tyle co nic ;)

Ja dla siebie do szpitala mam już szlafrok koszule nocne,kapcie pod prysznic i zwykle ,czekam teraz na kosmetyki i rzeczy typu majtki poporodowe wkładki laktacyjne,podkłady poporodowe ,ocentisept,tamtym rosa ,itp

reklama
Dzień dobry ja już po śniadaniu
Owsianka z bananami jabłkiem i daktylami pycha dawno nie jadłam

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny !!

Powiedzcie mi mam do zrobienia badania krew na toxo, itd ..
Nie musze być na czczo nie?

A na posiew to musi być ten poranny pierwszy mocz czy drugi tez wchodzi w grę???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry