reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja dla siebie do szpitala mam już szlafrok koszule nocne,kapcie pod prysznic i zwykle ,czekam teraz na kosmetyki i rzeczy typu majtki poporodowe wkładki laktacyjne,podkłady poporodowe ,ocentisept,tamtym rosa ,itp
To ja chyba powoli też zacznę nad tym myśleć :) Nigdy nie byłam w szpitalu i nie wiem nawet co ze sobą z takich podstawowych rzeczy zabrać :p

Dzień dobry ja już po śniadaniu
Owsianka z bananami jabłkiem i daktylami pycha dawno nie jadłam

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny !!

Powiedzcie mi mam do zrobienia badania krew na toxo, itd ..
Nie musze być na czczo nie?

A na posiew to musi być ten poranny pierwszy mocz czy drugi tez wchodzi w grę???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do krwi na toxo to nie wiem ale jak kupowałam w aptece pojemnik na posiew moczu to wzięłam taki podłużny z płytką w środku z jednej strony zielona z drugiej czerwona i na dołączonej ulotce było napisane, że powinno się użyć pierwszego porannego moczu ale ze środka, nie ten od razu pierwszy bo w nim są nagromadzone bakterie.
Jak było wczoraj w kinie? :)

To ja chyba powoli też zacznę nad tym myśleć :) Nigdy nie byłam w szpitalu i nie wiem nawet co ze sobą z takich podstawowych rzeczy zabrać :p

Co do krwi na toxo to nie wiem ale jak kupowałam w aptece pojemnik na posiew moczu to wzięłam taki podłużny z płytką w środku z jednej strony zielona z drugiej czerwona i na dołączonej ulotce było napisane, że powinno się użyć pierwszego porannego moczu ale ze środka, nie ten od razu pierwszy bo w nim są nagromadzone bakterie.
Jak było wczoraj w kinie? :)

Film fajny 3 godz dość mocny, polecam [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

To ja chyba powoli też zacznę nad tym myśleć :) Nigdy nie byłam w szpitalu i nie wiem nawet co ze sobą z takich podstawowych rzeczy zabrać [emoji14]
Poza specyficznymi rzeczami na porodówkę (które gdzieś są w wyprawkowym), to tak, jakbyś jechała na 3-4 dni gdzieś, tylko zamiast ubrań piżama /koszula nocna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry