reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A jaki wózek? Pochwal się :D co za model? Uwielbiam oglądać wózki, normalnie takie moje zboczenie :D oglądam wózki od kilku lat i jeszcze mi się nie znudziło :D
Nic na razie nie wiem - chyba tylko gondola, z resztą i tak będę miała potem wózek do biegania zamiast spacerówki ;)
Też bym chciała wiedzieć coś więcej, ale od paru lat czeka w garażu, więc będę wiedziała dopiero jak tam pojadę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Najlepiej nierafinowany, najlepiej w sklepie ze zdrową żywnością, itd ;)
Ładnie pachnie kokosem, ja też nim smaruję brzuch, piersi itd ;)
(topi się w temp niewiele ponad 20 stopni, ładnie się wchłania i fajny zapach zostawia - no i jest jadalny, więc nawet w czasie KP można posmarować piersi bez obawy, że coś zostanie i maleństwo "zje")

0d1yrjjgtd95fou3.png
Myślałam, że kupuje się odrazu w stanie ciekłym .. to taki w słoiku mam w domu , gęsty. Ale kupię jeszcze jeden bo tamten mama stosuje do czegoś. I jaki koszt takiego słoika ?

Kurcze to fatalnie, ze to takie trudne[emoji53]
To sprobuj moze znalezc cos przyjemnego dla siebie, jakies zajecie w pozycji lezacej. No i masz nas i zawsze mozesz popisac, poczytac. Jutro weekend sie konczy i juz bedziesz miala tu duzo roboty[emoji23]
A jak z wyprawka u Ciebie? Moze na tym sie skup, co?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A lekarz zakazał ci nawet wyjść przed blok , usiąść na ławce ? Chociaż pół godziny dziennie ? Co drugi dzień ? Na pewno dobrze by Ci to zrobiło..
Mogę zrobić sobie jeść wziąść prysznic i tyle , chociaż to leżenie dla mnie nie jest najgorsze bo jak tylko to może pomóc to będę lezec choćby do samego lipca , raczej to strach żeby było wszystko dobrze i te myśli mnie dobijaja

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej , trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści:)
Ja ogarniam teraz po śniadaniu :)
A mi ma przyjśc paczka z apteki i ubranka :)
Koniecznie pochwal się co kupiłaś fajnego :)

Oo grill :D
Tyle , że my z K zawsze mamy takiego Pecha i tak się ciągnie już od lutego tamtego roku :D że jak go nie mam w Polsce , to w miarę pogoda spoko a tylko zjeżdża to deszcz, zimno , śnieg.. zawsze ..
W tym roku na pewno się Wam uda :)

I jeszcze masz problemy z pomieszczeniem się w szafie? ;) ponoć to typowy kobiecy problem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No jakbyś zgadła :D ale ja mam tylko jedną szafę 58cm głębokość i 100cm szerokość i na prawdę ciężko się pomieścić bo trzymam tam wszystko, od letnich ciuchów po zimowe łącznie z kurtkami i bielizną. Przydałaby się jeszcze jakaś ale nie ma gdzie wstawić :(

reklama
Do góry