reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Smutne, niby to z troski bo się boi bo 3 cięcie, 3 ciąża ale mówienie teraz, że mam za dużo nie tyc bo mi się blizna rozejdzie to takie trochę dołujące. Dobrze, że moj maz ma optymizm i on zawsze uwaza, że wszystko będzie dobrze i sobie poradzimy☺️
No takie mówienie teraz jest zbędne i nic nie pomoże, co ma być to będzie a nie Ty jedna rodzisz i masz 3 cc i na pewno wszystko będzie dobrze :) Jesteś pod kontrolą lekarza i na pewno jakby coś się działo to w porę zauważy.

reklama
No to kciuki za szybką wysyłkę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki :D normalnie cieszę się i nie mogę doczekać tego wózka gorzej niż dziecko :D

U mnie wiedzieli, i wszyscy pomagali i nadal pomagaja. Ale moja mama twierdziła, że to głupota, że 3 raz zaszłam w ciążę i to jeszcze po 2 cc i miałam wrażenie, że czekala, że jednak na początku pójdzie i będzie po wszystkim:( ale nie poszło dzieciatko rośnie i widze, że już teraz powoli oswoiła się z tą myślą. Ale i tak czasami jak narzekam, że coś boli to stwierdzi, że mam nic nie mówić bo to na własne zyczenie. Albo sie jeszcze nie cieszyć bo jeszcze trochę do końca a nie ma co się cieszyc na zapas:/
Nie ma to jak "wsparcie" :/
Ja bym bardzo chciała 3... Albo co najmniej 2.....[emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Nie ma to jak "wsparcie" :/
Ja bym bardzo chciała 3... Albo co najmniej 2.....[emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też bym chciała dwójkę na pewno :) Chociaż przechodzi mi przez myślę też 3 :D Najlepiej jakby za drugim razem udały się bliźniaki :) Wczoraj znowu o tym wspomniałam M, to tylko stwierdził z zapytaniem, że jak to on ma mieć 4 dzieci?! [emoji28] Ale wiedział od samego początku, że chce mieć dwójkę, więc to znowu z jego strony takie drażnienie się ze mną :p Czasem to bym go trzepnęła za te ciągłe drażnienie się :D

No miałaś rację. U mnie zapowiadają jednak od soboty 0° i śnieg.. to już się ubrałam w sukienkę i wiosenne buty xd.
Weź mi nawet nie mów :p Chcę już wiosnę! My wczoraj już rozpoczęliśmy na spontana sezon i zrobiliśmy grilla :D

Do góry